lubiczanka
Fanka BB :)
Kamcia-kysz kysz(a właściwie kusz kusz-czyli kuszę
)
Monidan-no ja to potrafię
dołączysz?
Asieńko-znowu???No nie-buziaki dla Anulki...może przed wizytą sama spróbuj jakiś syropek czy cuś.Oby szybko przeszło
Madbebe-normalnie współczuję tej zimnicy
W super value są koce elektr.za 20e
)Ja też sprzątam codziennie(coprawda nie świątecznie jeszcze),coby teściówka nie jęczała,że nic nie robię-choć i tak pewnie jej sę wydaje,że nic tylko przed kompem siedzę:/w du...to mam
Bina-pewnie,że fajna sprawa takie cuś...Nie ma to jak słyszeć ten "tupocik konikowy"Twojego własnego maluszka...
Monidan-no ja to potrafię
Asieńko-znowu???No nie-buziaki dla Anulki...może przed wizytą sama spróbuj jakiś syropek czy cuś.Oby szybko przeszło
Madbebe-normalnie współczuję tej zimnicy
Bina-pewnie,że fajna sprawa takie cuś...Nie ma to jak słyszeć ten "tupocik konikowy"Twojego własnego maluszka...
;-):-)
Nie usmiecha mi sie za bardzo jechac z mala pociagiem przez cala Polske
z rana ma kaszelek taki urywajacy sie, caly dzien oki i wieczorem znowu churchla ehhhh i co z tym zrobic?
i jeszcze ide cos porobic
ha ha zebym to ja miala taka wene do swiatecznego sprzatania jak madbebe za okna sie wziela. ja jedynie moge pomyc od srodka, bo od zewnatrz to rady nie dam przez to ze tutejsze okna na zewnatrz sie otwierajá.
Zawsze jest problem ze znalezieniem żyły u mnie ale dziś to już miałam dość jak mi tam pielęgniarka gmerała,szukała,drugą rękę męczyła,ściskała i tak z 15 minut
I kazali mi na koniec,po scanie wrócić i zmierzyć jeszcze raz

. Dobrze, że zadowolona jesteś, i drugie USG masz, super