reklama
agamati1
Fanka BB :)
Ilonka - GRATULUJĘ!!!!!!!!!
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Witam,
Ilonka, wiedziałam, że się obronisz! To była formalność ;-) Moje gratulacje :-)
Życzę miłego dnia wszystkim i dużo uśmiechu :-)
Ilonka, wiedziałam, że się obronisz! To była formalność ;-) Moje gratulacje :-)
Życzę miłego dnia wszystkim i dużo uśmiechu :-)
dziewczynki dziękuję za kciuki
jesteście kochane 
karolcia teraz faktycznie moge myśleć już spokojnie o zafasolkowaniu
tym razem nie wyszło, bo wczoraj już lekko po obronie poplamiłam, więc na dniach @ przyjdzie, szkoda ale z drugiej strony miałam tyle stresu, że może tak miało być
kłaczek spotkanie z szuwarkiem mówisz miałaś
super, wszystko idzie więc w dobrym kierunku 
trawa idź do ortopedy i daj znać co ci powiedział
ewelinko jak się czujesz??
karollcia trzymam kciuki za ten cykl starankowy
mam nadzieje, że przybędzie kolejnych fasolek 
przytulam was wszystkie i śmigam spać, będę później
karolcia teraz faktycznie moge myśleć już spokojnie o zafasolkowaniu
kłaczek spotkanie z szuwarkiem mówisz miałaś
trawa idź do ortopedy i daj znać co ci powiedział
ewelinko jak się czujesz??
karollcia trzymam kciuki za ten cykl starankowy
przytulam was wszystkie i śmigam spać, będę później
karolcia81
czekam na szczęście.....
hej kochane....
ja juz zakończyłam leczenie metranidazolem, nawet "mnie" tak bardzo nie wysuszył....i od wczoraj biorę gynoflor na odbudowanie flory.....i tez spoko....znowu napisali, że może piec, szczypać i wypływać....a tu nic sie nie dzieje....
więc jeszcze 5 tabletek i zaczynamy staranka!
tylko Z się śmieje, co on teraz będzie robił wieczorami....tak mu sie to zapodawanie tabletek spodobało
ja juz zakończyłam leczenie metranidazolem, nawet "mnie" tak bardzo nie wysuszył....i od wczoraj biorę gynoflor na odbudowanie flory.....i tez spoko....znowu napisali, że może piec, szczypać i wypływać....a tu nic sie nie dzieje....
więc jeszcze 5 tabletek i zaczynamy staranka!
tylko Z się śmieje, co on teraz będzie robił wieczorami....tak mu sie to zapodawanie tabletek spodobało
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ilonka, czuję się dobrze, choć wczoraj po raz pierwszy poczułam co to ból rwy...było nieciekawie, ale odpuściło, mam nadzieję, że się więcej nie powtórzy. Ogólnie jest dobrze, choć wizyty się doczekać już nie mogę, chciałabym codziennie podglądać mojego urwisa :-) buziaczki*
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
HEJ KOBITKI
KAROLCIA powiedz Z że teraz bedzie zapodawał coś innego i z jeszcze większą pryjmnościa
życzę obyście się szybko wystarali no i tym razem ty pierwsza na porodówke potem ja
KAROLCIA powiedz Z że teraz bedzie zapodawał coś innego i z jeszcze większą pryjmnościa
życzę obyście się szybko wystarali no i tym razem ty pierwsza na porodówke potem ja
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Zapomniałabym....
....wszystkim KASIOM z okazji katarzynek wszystkiego naj....naj....najlepszego, spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....wszystkim KASIOM z okazji katarzynek wszystkiego naj....naj....najlepszego, spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama