reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczynki dziękuję za kciuki :) jesteście kochane :)

karolcia teraz faktycznie moge myśleć już spokojnie o zafasolkowaniu :) tym razem nie wyszło, bo wczoraj już lekko po obronie poplamiłam, więc na dniach @ przyjdzie, szkoda ale z drugiej strony miałam tyle stresu, że może tak miało być

kłaczek spotkanie z szuwarkiem mówisz miałaś :) super, wszystko idzie więc w dobrym kierunku :)

trawa idź do ortopedy i daj znać co ci powiedział

ewelinko jak się czujesz??

karollcia trzymam kciuki za ten cykl starankowy :) mam nadzieje, że przybędzie kolejnych fasolek :)

przytulam was wszystkie i śmigam spać, będę później :)

hej kochane....

ja juz zakończyłam leczenie metranidazolem, nawet "mnie" tak bardzo nie wysuszył....i od wczoraj biorę gynoflor na odbudowanie flory.....i tez spoko....znowu napisali, że może piec, szczypać i wypływać....a tu nic sie nie dzieje....
więc jeszcze 5 tabletek i zaczynamy staranka!
tylko Z się śmieje, co on teraz będzie robił wieczorami....tak mu sie to zapodawanie tabletek spodobało ;)

Ilonka, czuję się dobrze, choć wczoraj po raz pierwszy poczułam co to ból rwy...było nieciekawie, ale odpuściło, mam nadzieję, że się więcej nie powtórzy. Ogólnie jest dobrze, choć wizyty się doczekać już nie mogę, chciałabym codziennie podglądać mojego urwisa :-) buziaczki*

HEJ KOBITKI

KAROLCIA powiedz Z że teraz bedzie zapodawał coś innego i z jeszcze większą pryjmnościa
życzę obyście się szybko wystarali no i tym razem ty pierwsza na porodówke potem ja

Kaśka0201 - wszystkiego dobrego z okazji imieninek, spełnienia marzeń, by domek, drzewko i dzidzia szybciutko u Was zagościły :tak:

Pozostałym Kaśkom też wszystkiego naj.

reklama
Do góry