reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

No i tak to jest z tymi robotami. Człowiek spędza w niej większość życia wiec dobrze by było żeby sie robiło tez to co się lubi albo żeby się na prawdę cos opłacało:):)

reklama
nio ja z nimi jestem 2 i pol roku i mi styka...po macierzynskim szukamy nowej pracy ta mi sie znudzila...my juz po kolacji grzanki z szynka pomidorem i serem a do tego soczek grejfrutowy... i teraz mentaalista

ho ho ho:) a mi sie cały czas teraz bigosem odbija:)
Ja teraz przeglądam allegro bo będę teraz kupować tą resztę co nam potrzeba- w sumie sama drobnice. Znalazłam hurtownika co ma duzo rzeczy patrze a tu się okazuje ze jest z miasta sąsiedniego:):) kopiuje co tam mnie u niego interesuje do Excela- podliczę, drukne i sprawdzę ceny na mieście:)

ummmm bigos:p a z jakiego miasta?;-) bo wiesz ja do bielska chiba pojade w styczniu po zakupy dla malego bo taniej niz w uk my wszystko dopiero w styczniu mamy kupowac

nio fajnie by bylo:) zaproszenie? oby mi sie udalo do pl wpasc na jakies dwa,3 dni na kuncu bo tansze bilety beda...ups...fuck sorki i nic bo ja juz nie polece...przeciez ja zapomnialam ze w ciazy jestem:-p:baffled: i to juz bede gdzies daleko ponad 30 wiec nici ale moze chociaz mame uda mi sie przytargac tutaj zeby mnie w ciazy zobaczyla na zywca:) ale kupie cus moz i mam mi przywiezie! o!

ummmm bigos:p a z jakiego miasta?;-) bo wiesz ja do bielska chiba pojade w styczniu po zakupy dla malego bo taniej niz w uk my wszystko dopiero w styczniu mamy kupowac

sorry, ze Wam sie wtrace, ale co Buziaku musisz jeszcze kupic?
Bo w sumie ja zawsze twierdzilam, ze tutaj jest duuuuzo taniej wlasnie....

P.S.
Bosa poleciala?

Cześć dziewczyny, już pewnie spać się kładziecie a ja dopiero odżywam...

magnoliaa pisałaś że nie wiesz jak się z małym dzieciakiem obchodzić. Ja jak ostatnio jak dostałam pieluchy, wzięłam do ręki to nie wiedziałam co, jak i którędy ;)
milutek mnie też dziś pensja wpłynęła jako że 28. jest w niedzielę ale kurde ja to mam pecha bo jest 100 niższa :( Ciekawe dlaczego... A co do Allegro to dostałam dziś od Marcina zakaz kupowania więcej ciuchów. Cztery siaty wystarczą ;)
buziaczek1 ja miałam przed ciążą dużo śluzu i teraz również mam go co nie miara; wkładki to dla mnie norma :/
Maggy77 witaj! oj placki ziemniaczane mniam! zjadłabym nawet o tej porze :D

Śmieszna historia dziś mi się przydarzyła w sklepie. Jak się wreszcie lepiej poczułam popołudniu (bo do 15ej chodziłam zgięta w pół i podtrzymując się ścian - tak mnie bolało na dole po prawej) to pojechaliśmy do Leroy po jakieś drobiazgi, żeby łaskawie kończyć remont mieszkania. Wzięłam z domu metr żeby mierzyć sprzęty bo przestrzeń w mieszkaniu mamy ograniczoną :) Przy kasie wypakowaliśmy bety i przez przypadek położyłam też ten metr. O dziwo babka go nabiła na kasę (a kupiony był dawno i w innym sklepie) a ja się kapnęłam, ze przecież to mój prywatny metr. Więc mówię że przecież to mój że nie mogę za niego płacić :) Babka na to oczywiście czy zgłosiłam ochronie, a ja że kurcze po pierwsze że nie myślałam o tym ze go mam w torebce (bo skleroza ciążowa) a po drugie ską mogłam wiedzieć że metr kupiony w innym sklepie da się nabić na kase w tym sklepie :) I tak się rozemocjonowałam normalnie (taki typ ze mnie przejmujący się wszystkim), że babka w kasie mówi z uśmiechem: "spokojnie, spokojnie niech się pani tak nie denerwuje, bo mi tu pani urodzi" ;)

reklama
harshka nie no my nic narazie nie kupujemy mamy kilka ciuszkow cio tak napotkalismy na swojej drodze a tak to na styczen zostawiamy zakupy najpierw swieta nie ma co sie spieszyc dzidzius nie ucieknie w pl ciuszki po grosikach chiba choc nie wiem bo dawno tam na zakupach nie bylam... nie chcemy czasu wyprzedzac po cio wywolywac wilka z lasu?
milutku na capuccino do sfery sie przejdziemy po porodach skoro juz sie tam nie pali to maszna posiedziec:)na fajnych skorkowych fotelikach - bez dymu!
barbra mnie tak wlasnie bolalo w zeszlym tyg tylko sciany pomagaly ale nie martw sie bylam z tym u poloznej i to tilko rozciaganie nic groznego tylko gorzej bedzie podobno- samo przejdzie:)
idziemy pod prysznic z moim malym leniem w brzuchu

Ostatnia edycja:
Do góry