reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nie macie milszych tematów? hehehe. Nie znoszę dentysty, tyle nie byłam, że aż wstyd, ale wcześniej problemów nie miałam a teraz mam. Muszę po Nowym Roku iśc.

dobrze, że mamy tv w sypialni to też luknę Na wspólnej. Mój ulubiony serial=)

reklama
Soso co do ciągnięcia to ja tak miałam od 30tc=P bo mi Perła leżała na pęcherzu i ciężko się siusiu robiło hyhy

Eliza szukaj, dawałam=D str wstecz

teraz to już 2 str wstecz

Patrycja na jaką konsolę masz te gry wystawione na allegro? Sorry, że tak pytam, nie znam się na tym a mnie to interesi.

Ostatnia edycja:
Soso co do ciągnięcia to ja tak miałam od 30tc=P bo mi Perła leżała na pęcherzu i ciężko się siusiu robiło hyhy

Eliza szukaj, dawałam=D str wstecz

teraz to już 2 str wstecz

Patrycja na jaką konsolę masz te gry wystawione na allegro? Sorry, że tak pytam, nie znam się na tym a mnie to interesi.

nie no w 30 to ja nie jestem chyba hhahahanie no jaja se robieee ale sie rozpisalyscie a mi sie nic nie hcceeeeeeeeee jesc nie bede bo i tak zjadla za duzo co tu porobic.........

Soso, czytałam wczoraj, że już tuż tuż dzień spodziewanej albo raczej NIEspodziewanej @, wielkie odliczanie czas zacząc=) trzymam kciuki!=)

Soso, czytałam wczoraj, że już tuż tuż dzień spodziewanej albo raczej NIEspodziewanej @, wielkie odliczanie czas zacząc=) trzymam kciuki!=)
heheh nie no nie przesadzajmyyy ale dziekuje nie nakrecam sieeee bo nie ma po coooooo jak sie nie uda jade do polski i mam okazje zajrzec w siebie a raczej ginek zajrzy hehe i spra2wdzic co jest przyczyna braku dzidzi bo to juz dlugo twaaa jakis rok niedlugo bedzieee wieccccc trzeba sie sprawdziccc ale naprawde dziekuje ci kochanaaaa:)

aaaa juz mam zdjecia....:-) vegas super fotki:-)

no czasem tu ciezko cos znalesc ja sie rozpiszemy a ja sie pytac ciebie cos chcialam czy ty farbnelas wloski???

co do farbowania - jak już temat się zaczyna - mam naturalne i szczerze nie przepadam za moim kolorem włosów. Toleruję bo boję się odrostów, ale chętnie bym na jasny blond się machnęła. Myślicie, że by się udało? Z ciemnego na jasny? Czy lepiej pasemka? Myślę o farbowaniu w salonie bo sama nigdy się nie farbowałam i bym pewnie sknociła.

reklama
Hej ;)

Pokazuję się, bo jakoś ostatnio tęsknię za wami ;)

Mnie ogarnął świąteczny nastrój i mam wielką ochotę zacząć robić ozdoby świąteczne ^^
Jutro zaczynam kupować pomarańcze i będę robić plasterki suszone :)

A tuż przed świętami całe pomarańcze i cytryny zdobione goździkami... podobno zapach niesamowity :)

Szukam jeszcze stron jak robić inne owocowe ozdoby ^^

A jeszcze w końcu jutro zamawiam wszystko co potrzebne do robienia kolczyków i mam nadzieję, że jakoś mi to wyjdzie... ^^

Malutki kopie strasznie, i bardzo się ciesze, bo przyjemnie wiedzieć, że się kołysze w brzuszku. Wczoraj segregowałam wszystkie ubranka po moim bratanku... Były tego 3 pudła i 2 duże siatki... Istne szaleństwo, siedziałam nad tym 3 godziny =|

Butelka z LOVI kupiona w mega promocji jak dla mnie. Byliśmy w sobotę w Smyku. Zaspokoić rodzicielskie potrzeby
=)
No i od razu na dział z artykułami dla dzieci. Krzysiek kupił nożyczki, gruszkę i smoczek z zapinką a ja tę butelkę...
Tylko, ze sama butelka 250m kosztowała 26zł... A ja znalazłam ostatni komplet gdzie była butelka i do tego 2 smoczki: jeden zwykły i jeden na kaszkę i to wszystko 30 zł =] Krzyśka zakupy też 30zł i tak oto wyszliśmy zadowoleni z zakupów =)

Do góry