reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH my z Kubą też chcemy pieska :tak: trzeba tylko M przekonać :-p a ja bym chciała doga niemieckiego ale niestety nie stać mnie na niego :-( więc może chociaż labrador albo owczarek niemiecki :tak:
As daj zdjęcie tego żyrandolu :-) nie pamiętam czy go wrzucałaś kiedyś ale chce go zobaczyć :-D a to origami super co wrzuciłaś :tak: dzisiaj będę w sklepie to chyba sobie jakiś blok kupię i się wezmę :-) jak byłam mała to uwielbiałam to układać :tak:

No zupka się już kończy gotować, sos do spaghetti zrobiony i mogę posiedzieć trochę :tak: się ostatnio wycwaniłam i kupuję gotowe zupy z mrożonek :-p najlepsza ogórkowa z hortexu :tak: normalnie pycha, spróbujcie sobie :tak: dzisiaj sobie obiecałam że wszystkie lampy pomyję bo w dużym pokoju aż jakieś pajęczyny są, aż wstyd :zawstydzona/y:

reklama
A ja miałam do reala się przejść bo to niby tylko 15min drogi ale jakoś na ten mróz nie chce mi się wychodzić i chyba podskoczę tylko do pobliskiego sklepu :-p:-p
MH no to nieźle mama jechała do domu :szok::szok::szok: mój mąż jeździ w takim razie "tylko" półtorej godziny (a normalnie zajmuje mu to 30min) :baffled::baffled:

MH my z Kubą też chcemy pieska :tak: trzeba tylko M przekonać :-p a ja bym chciała doga niemieckiego ale niestety nie stać mnie na niego :-( więc może chociaż labrador albo owczarek niemiecki :tak:
As daj zdjęcie tego żyrandolu :-) nie pamiętam czy go wrzucałaś kiedyś ale chce go zobaczyć :-D a to origami super co wrzuciłaś :tak: dzisiaj będę w sklepie to chyba sobie jakiś blok kupię i się wezmę :-) jak byłam mała to uwielbiałam to układać :tak:

No zupka się już kończy gotować, sos do spaghetti zrobiony i mogę posiedzieć trochę :tak: się ostatnio wycwaniłam i kupuję gotowe zupy z mrożonek :-p najlepsza ogórkowa z hortexu :tak: normalnie pycha, spróbujcie sobie :tak: dzisiaj sobie obiecałam że wszystkie lampy pomyję bo w dużym pokoju aż jakieś pajęczyny są, aż wstyd :zawstydzona/y:
Fanta cieszę się,że trafiłam w Twój gust. :tak:;-):-):-)
Jak chcesz to w wolnej chwili zrobię łabędzia z 1 kartki papieru (origami klasyczne) i ci go wkleję.
Beata jak Cię nie stać na doga to weź z odzysku.
Można za kilka złotych kupić psa ,który z jakiegoś powodu zmienia właściciela.
Najczęściej to alergia u dziecka lub pies zawarczał na dziecko i się chcą go pozbyć.
Nikt jednak nie powie,że pies zawarczał ,bo dziecko np włożyło palec psu w oko lub w odbyt ,bo tak się zdarza najcześciej.
Ech ...słów brak ...na bezmyślność...:-:)-:)crazy::crazy::crazy:
Zdjęcie mam ,ale z dalekatzn .Fotka z zeszłego roku robiona z boku salonu.
Z bliska nie robiłam.:no:

As dawaj zdjęcie jakie masz :tak: bo się napaliłam u muszę go zobaczyć :-D najpierw to muszę M namówić na psa :tak: a to nie będzie takie łatwe tym bardziej że dog niemiecki to wieeelki pies :-)

witam witam..
widze że już widziałyście nasz kalendzarz adwentowy:-)

natalineczko mała je co my , ale raczej nie wszystko a zwykłe potrawy , miesko z ziemniaczkami czy zupki..
nie sądzę żebyśmy się czymś zatruły:no:
zresztą D nic nie dolega a też je to co ja.... a nawet my więcej niż mała, bo my przyprawiamy jedzenie no i np pijemy maślankę albo zimne mleko , czy napoje do tego a mała nie...
na szczęście już jej przechodzi...

co do służby zdrowia tutaj,.. to róznie.. zalezy na kogo trafisz .. tak jak w pl:tak:
no i ja bym zadymę zrobiła ... ale dopiero po fakcie się ocknęłam co się stało i pomyślałam...
teraz to bym nawet z łóżka nie wstała dopóki by mnie nie zbadała...
a nie wiem wogóle czy u nas jakiś ordynator istnieje;-)

Kamcia zdrówka dla Was :tak: ja dlatego chodzę prywatnie do lekarza :tak:
As a gdzie można takie ogłoszenia poszukać? Z psami oczywiście :tak: ciężko znaleść u mnie w okolicy coś takiego :tak: zazwyczaj oddają jakieś kundelki a już rasowe sprzedają :sorry2:

As dawaj zdjęcie jakie masz :tak: bo się napaliłam u muszę go zobaczyć :-D najpierw to muszę M namówić na psa :tak: a to nie będzie takie łatwe tym bardziej że dog niemiecki to wieeelki pies :-)
Spoko
nowofunland lub bernardyn jeszcze większy :-D:-D:-D:-D

As 76, była bym bardzo wdzięczna. Jak będziesz miała chwilkę to poproszę o zdjęcie łabędzia:-)
Kurcze chciałam poszukać w necie,ale nia ma takiego jakiego ja robię. :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Kamcia zdrówka dla Was :tak: ja dlatego chodzę prywatnie do lekarza :tak:
As a gdzie można takie ogłoszenia poszukać? Z psami oczywiście :tak: ciężko znaleść u mnie w okolicy coś takiego :tak: zazwyczaj oddają jakieś kundelki a już rasowe sprzedają :sorry2:
Poszukaj na forach psich ,a konkretnie takich ,które dotyczą danej rasy.
Na dogomanii też warto posiedzieć :tak::tak:

reklama
beata w tym problem ze u nas nie ma "prywatnie"
każda ciężarna ma takie samo traktowanie i takie same wizyty..
ogólnie w Irlandii ciężarne nie płacą za wizyty ani u kelarzy ani w szpitalu .. i to jest norma...

ale za tydzień jade do pl gina na połówkowe badanie..więc będę wiedziała wszystko co będę chciała wiedziec ;-)

a tak przy okazji..
jesteśmy na etapie kupowania łóżeczka dla małej...
bo nie widzi mi się żeby spała na dużym cały czas bo jak zacznie się wiercić to moze spaść a łózeczko już schowane...poradźcie mi które z tych byłoby najlesze:
chcę żebuy nie zajmowało zbyt dużo miejsca i było ładne :-)
DISNEY PRINCESS Łóżko Łóżeczko Księżniczki (1333857011) - Aukcje internetowe Allegro
DORA Łóżko drewniane Łóżeczko Super prezent (1341260685) - Aukcje internetowe Allegro
Meble dziecięce BabyBest - Łóżko Romantic (1337967096) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻKO DZIECIĘCE - ALA KWIATEK ! TANIO !! (1330806232) - Aukcje internetowe Allegro
SOFA, ŁÓŻKO DLA DZIECI STAŚ, GWARANCJA!!! (1335458687) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry