reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

oj kobitki ale Wam zazdroszczę tej wagi ja wagę mam ok bo przy wzroście 170 ważę 64 kg ale zostało mi trochę skóry na brzuchu i z nią źle się czuję :(

reklama
Witojcie:)
No to przypizgało! I my dzis caly dzien w domu buuuu:/
Czarnuszka ale z Ciebei lachon;) I to jeszcze taka wysokaaaaa pozazdroscic, ja mam 169 cm :/ i waze jak na razie 61,5 ale do swiat mam nadzieje dobic do 60 :D bo przez zmiane diety na zdrowsza to tak jakos samo mi spada, chociaz jak karmilam to wazyla 58, ale tak srednio wygladalam, wiec 60 powinno byc w sam raz.
Marciaa zdrowia dla maluchow! Napisalam komentarz do zdjecia Nikiego, ale moze zapytam sie tez tu gdzie kupilas ta dlugaaa gąsienice, mojemu F by sie spodobala:)

Jeny mam tak malo czasu na BB, bo ta moja *******a nie chce raczkowac tylko od razu na nogi sie gramoli i chce zeby go prowadzac, on chyba nie bedzie raczkowal wcale buuu

Polusia dzięki za pamięc ale temparatura nadal trzyma-co zbiję na nowo idzie w góre:( w nocy 3 godziny wyjete z zycia-płacz płacz i jeszcze taz płacz ale to juz ostsni dzień - o ile to trzydniówka i z utesknieniem wypatruje wysypki bo mam dosyc takiego dziecka...marudne, nie chce jesc i rozdrażnione...samej mi sie udzielają jej humorki:( moze dzis wybierzemy sie do lakarza bo akurat przyjmuje po poludniu i nie bedziemy czekac do jutra!!

Czarna szacunek za wytrwałość...piękny wynik!!

Mysza w Ustce kupiona ale jest naprawde fajna z przodu ma Alfabet :) A ja też mam pytanko czy Twój Franko sam siedzi długo?
Niko jakoś tak nie lubi siedzieć posiedzi pare sekund i bęc na brzuch nie wiem czy mam się martwić czy co...

Dronka zdrowka dla Gabrysi chore dziecko to naprawdę masakra
ja w nocy pedałowałam z 20 razy do łóżeczka aż po 3 wzięłam go do nas i kimał.

Marciaa oj nie lubi siedziec, kilka minut posiedzi i juz mu sie nudzi:/ ale na brzuchu na macie tez nie lubi lezec, tylko chodzic albo stac, oczywiscie nie samodzielnie, bo jak wspomnialam to *******a;)

dronka zrowka dla Malej
my odstawilismy leki i znow zaczely sie nieciekawe kupki::///// a zeba jak nie ma tak nie ma echhhh

a ja mam nadzieję, ze ten humoerk dzis to właśnie zęby :-( no mówię wam nawet pieluchy sobie zmienic nie da, na rękach źle, w zabawkach źle, siedzieć źle, leżeć źle :-( dałam calopl w końcu, ale moje dziecko od truskawkowego calpolu ma odruch wymiotny. o mało nie wyrzygała tego, co dałam. teraz śpi, ciekawe jak długo. i w jakim stanie się obudzi.

reklama
Do góry