reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witajcie

wróciła z Kalisza, wymarzłam się jak nie wiem, bo ta inwentura na dworze była, ale na szczescie nie musiałam zostac na całej
tam jest troche wiecej sniegu niz w poznaniu

co do materacyka to ja mam kokos gryka i spimy na kokosie i spac bedziemy, nie bede obracac na gryke bo mi sie nie podoba, ja bym na tym spac nie chciala i moje dziecko tez nie bedzie

a co do wzrostu i wagi to mnie zalamalyscie, same laski z was i co wy narzekacie

Marciaa dobrze, że z Nikim to nic poważnego, i że syropek wystarczy
Czarna cudny wynik! i ten efekt - laseczka jak się patrzy!
ajentka blu witacie w klubie - mam 165cm i 55kg:-D

Nic mi nie mówcie nawet o starzeniu - nie wierzę, że w styczniu skończę 28 lat - tak niedawno pisałam maturę!!!;-)

O to widzę że jesteśmy tej samej postury. Ja 54kg przy 164cm, już myślałam że tu tylko same top model są długie do samego nieba.:-D;-)

ajentka blu witacie w klubie - mam 165cm i 55kg:-D

Nic mi nie mówcie nawet o starzeniu - nie wierzę, że w styczniu skończę 28 lat - tak niedawno pisałam maturę!!!;-)

no ja podobnie, bo 164cm i 57kg niestety nie chcą zejść poniżej tego....
myszowata mnie załamuj się, ja w przyszłym roku kończę 30 :-( a najlepsze jest to, że ze 2 tygodnie temu ktoś mnie pytał, ile mam lat, a ja twardo, że 27 :-D

Ol pospała 20 minut. dalej jeczy. juz nie wiem, o co cho. temperatury nie ma.

Witam!
Ja bylam dzis u lekarza i diagnoza-wirusowe zapalenie gardla. A najgorsze, ze to zakazne:( mam nadzieje, ze Ola sie nie
zarazi!! Mam antybiotyk, oby szybko przeszlo!
Mama jest u mnie:) Zrobila pieroszki ruskie, a teraz piecze piernika:)

reklama
nesia zdrowka!

ionka zdrowka dla Oli!

to ja nawet nie napisze, ile waze, bo porazka totalna....marze o 70kg, ale to chyba w marzeniach pozostanie...

York zablokowany, zima tej jesieni to katastrofa!jeszcze nigdy nie widzieli tu tyle sniegu- wszystko pozamykane - szkoly, sklepy, urzedy...a spadlo co najwyzej u mnie 15 cm sniegu. Fakt na wsi jest o wiele gorzej, ale dziwie sie ludziom w miescie....

Do góry