Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale Ola też bardzo ładna, Ania mi się nie podobała, z makijażem ok ale bez nieciekawa moim zdaniem taka blada

Wiesz co no zero chleba i ziemniakow ( teraz juz sobie pozwalam ) smazonego tlustego, slodyczy, itp..no i alkoholu...ale od kilku dni codziennie z K pijemy sobie piwko na wieczor co prawda jedno ja wypijam ale one i tak ma duzo kcal. NO i jezdzilam na rowerku stacjonarnym i chyba musze znowu zaczac zebym nie przytyla.Czarna zdradz tajemnice sukcesu..
ja codziennie wieczorem pod prysznicem obiecuje sobie, ze.... jutro kupie wode i bede pic po 18, zeby nie jesc, bede jesc gotowane, zero slodyczy.. i co?
konczy sie tym, ze rano siegam po bulke z nutella..
ale musze.. bo przy wzroscie 171 waze ponad 70 kg.. pewnie z 71-72.. ale to przez siedzienie w domu... ciagle cos jem.. szczegolnie teraz jak mroz i nie wychodze na spacerek..
tez kupilam sanki, takie najzwyklejsze z pchaczem, metalowe.
mam nadzieje, ze jutro kurier przywiezie buciki, bo bez nich nie wyjdziemy bez spiworka i zimowych butkow.
ok, uciekam bo final Top Model sie zbliza, stawiam na Anie :-)
buziaki :*