reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

na snieg, taki mokry roztopiony brudny, nawet nie wiem jak to sie stalo...:szok:

ale to dzielny chlopczyk:tak:, wrocilismy do do domku i spokojnie ze smakiem wypil 180ml nutramigenu:-):szok:

reklama
Mój smyk ma znów drzemke zmeczył sie zabawą i molestowania kuzyna.Bartus lubi dzieci i jak ich widzi to wscieklizny dostaje i zuca sie na nie:-).Ja sobie za chwilke kawki wypije cos od paru dni mi głowa boli.

Dziekujemy za zyczonka :-))
frotka masz racje nie dawno miał poł roczku teraz tkai byk się robi....albo inaczej diabeł rogaty :-)
Byłam w carrefourze nakupiłam na swieta jedzonka dla małego ale kolejki...masakra i jeden wielki syf.
Mnie cos mdli...Ł. bierze Nikiego i jedzie do dziadków a ja zostaje w domu zdrzemne się

Frotka wklejaj swoje zdjęcie juz dawno Ci miałam to napisać! ;-)

ciasto upieczone, ciasteczka udekorowane, mała śpi więc czas dla siebie :)

k_aralajna dobrze że się nic nie stało i fajnie że Pawełek zjada nutra :)

frotka wklejaj zdjęcie :) czekamy

Dziewczyny ja już po. Maleństwo ładnie rośnie :-)
Moja szyjka jest "długa jak łabędzia" Ma 4 cm.
Po zmolestowaniu lekarki o płeć powiedziała, że nie jest pewna, ale chyba coś tam dynda.
Więcej dowiem się 18 stycznia na usg połówkowym. Trzeci chłop w domu (a z psem czwarty) to będzie wyzwanie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Marciaa- wszystkiego naj naj dla synusia

No posprzatalam. Jutro jeszcze gora i koniec. oj ja mi sie nie chcialo. Kregoslup boli.
M zrobil golabki, a jutro bigosik. Postaral sie chlopina

Do góry