reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

andariel zapisalam tel ;-) Po swietach sie odezwe i moze w tyg uda sie spiknac ;-)

edit:
sprawdzcie w wolnej chwili dziewczyny nasza liste- czy sa jakies "babole" , juz jest uaktualniona :tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
andariel zapisalam tel ;-) Po swietach sie odezwe i moze w tyg uda sie spiknac ;-)

edit:
sprawdzcie w wolnej chwili dziewczyny nasza liste- czy sa jakies "babole" , juz jest uaktualniona :tak::-)

cześć Larvunia!
Lista super - u mniew szystko się zgadza ale u niektórych dziewczyn nie uzupełniłaś płci, a wiedzą już na 100 procent (dzastina, zebrra i chyba jeszcze ktoś ale nie pamiętam :-)

Witam was w tym świątecznym zamieszaniu:)

Tak tak ja już znam płeć... jednak mnie intuicja nie myliła i bedę mieć syneczka:)
Wczorajszą wizytę opisałam w odpowiednim wątku:)
Pozdrawiam was wszystkie:)

no widzisz.. ja nie czytam wszystkiego dokladnie na forum a to co mialam w WP wszystko uzupelnilam, wiec nie wszystkie do mnie napisaly ;-)
przed nowym rokiem bede jeszcze uzupelniac, wiec pisac laski pisac ;-)

czesc kochane.....sierota ze mnie ścięgno naciągnełAM i chodzic nie moge ;(

eh co za dzień...ale za to byłam wieczorem u kosmetyczki i zrobiła mi ładny manicure i pomalowała pazurki pięknie :)

pechowa dziś jestem ;(

witam się wśród żywych-od obudzenia,czyli 8.20 miałam masakryczny ból głowy,który przeszedł dopiero jakąś godzinę temu.
no mówię wam myślałam,że umrę-musiałam wziąć 1\2 apapu,bo gin powiedział,że mogę,nie odważyłam sie wziąć całej i tak mam teraz wyrzuty sumienia,że mogłam zaszkodzić dziecku,ale jak wzięłam o 13,dopiero teraz mi przeszło,więc wyobraźcie sobie ten ból:wściekła/y:
jutro poczytam co się działo,mam nadzieję,że wszystko ok,pzdr

witam się wśród żywych-od obudzenia,czyli 8.20 miałam masakryczny ból głowy,który przeszedł dopiero jakąś godzinę temu.
no mówię wam myślałam,że umrę-musiałam wziąć 1\2 apapu,bo gin powiedział,że mogę,nie odważyłam sie wziąć całej i tak mam teraz wyrzuty sumienia,że mogłam zaszkodzić dziecku,ale jak wzięłam o 13,dopiero teraz mi przeszło,więc wyobraźcie sobie ten ból:wściekła/y:
jutro poczytam co się działo,mam nadzieję,że wszystko ok,pzdr

Ja tez mam czasami takie mocne bóle głowy ale czasem nawet apap (cała tab) mi nie pomaga wtedy robię sobie okład z zimnego ręcznika na czoło a dodatkowo smaruje sobie skronie amolem. To mi od razu pomaga - polecam.

reklama
Witam ponownie
Muszę się pochwalić, właśnie listonosz przyniósł mi detektor tętna płodu. I jestem taka szczęśliwa jak usłyszałam serduszko!!!!!!!
Nie czuje jeszcze ruchów, no może bardzo bardzo sporadycznie a teraz póki nie czuję regularnych ruchów mogę sobie posłuchać serduszka!!!!
Rewelacyjne urządzenie!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry