reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi wow nie spał dzisiaj na podłodze? ;-)

fikusek :-D:-D:-D dobre :-p ja kładłam się spać ok. 24, spałam do 13 i codziennie drzemkę zaliczałam :-D to pewnie z 15 godzin dziennie spałam :-p:-D

no mi lekaz kazal lezec wiekszosc ciazy wiec spalam:-D

Vegas Alan za to w dzien daje popalic:-D a jak ma gorszy dzien to armagedon doslownie:-D no i uwielbia mi juz pyskowac:-D ja mowie nie wolno a ten mi pokazuje nu nu nu i caly czas "a tytyty pf,edit,eeee":-D

reklama
anetka wyobraź sobie ze nie spał:-D a ja pierwszy raz od nie pamietam kiedy wstałam normalnie i mogłam sie schylac:-p a nie jak jakas kaleka:-p ale i tak sie nie wyspałam:-p

kaamaaa100 takiej to dobrze ja musiałam o 6 do szkoły wstawac:-p ale punktualnie o 12:30 byłam nie przytomna:-p i druga drzemke miałam tak jak ty:-p

fikusek no popatrz, ja nie musiałam leżeć a i tak spałam :-p

umi brawa dla Kacperka :-D:-) a czemu się nie wyspałaś? Tomek się rozpychał? :-D:-D:-p

To widzę, że nie tylko mi dali nie moje dziecko :-p bo Przemek też lubi sobie pospać :tak::tak:

Kto ci to powiedział...? Musze w takim razie oddac małego do naprawy:-p wcisneli mi nie taki model jak powinien ja w ciazy non stop spałam w sumie to zasypiałam jak bezdomna na przystanku autobusowym... A młody punkt 6:30 a czasem 5 na nogach

:-D:-D super

no psióła mi takie brednie nawciskała ehehe:-D

ViKamciaG czyli córcia nie budzi się w nocy? Zazdroszczę, moja do teraz kilka pobudek w nocy zrobi, w najlepszych przypadku 1-2 pobudki, ale potrafi i 5 razy się budzić. I od jakiegoś czasu codziennie w nocy przychodzi do nas do łóżka, no nie pamiętam kiedy przespała w swoim łóżku całą noc :dry:

edit:
umi e tam, czepiasz się :-) może ten pingwinek ma tak na imię ;-)
nom nie budzi się co mnie cieszy , jak dawałam cyca to brałam do łózka i spała razem ze mną i jadła:-p a póżniej już tylko spała i nie jadła więc nie brałam jej do siebie..
współczuję Tobie nieprzespanych nocek..
i innym dziewczynom też....
ja to jestem mega spostrzegawcza, dopiero zauważyłam, że jesteś w ciąży drugiej. Moje gratulacje!:) Niech się Maleństwo zdrowo rozwija:)
haha dziękuję bardzo:-D
wkońcu rzadko tu sie odzywałam , więc mogłaś nie zauważyć;-)
ale tak , mam termin na 3 maja:-D

ViKamciaG a długo karmiłaś piersią?
To może urodzisz tak jak ja- tylko 2 lata później :-p;-) bo Zuzia jest z 4 maja :tak:;-)

reklama
O JA CIE PIERNICZE LASKI
Śpi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-)

to i ja sie przylaczam, moglby Damian miec sen po moim P...
on potrafi przespac nawet do 18h :dry:
czasem sie zastanawiam, czy moze nie jest na cos chory, ze tak dlugo spi?...

Do góry