reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lenka Zuzia waży ok. 13,5 kg i też nie wyobrażam sobie jej usypiać na rękach:-p Jak wchodzę z nią na 3 piętro to ledwo oddycham jak już się doczłapiemy :dry: ale teraz :-)
to sobie wyobraź że moja mała ważyła 12 kg jak miała 9 msc:tak:i ją usypiałam na rękach , ale tylko przez 3 miesiące , bo tak było ja najłatwiej uspić po odstawieniu od cyca:sorry:
później uznaliśmy ze to przesada zeby takiego kolosa nosić:-p
wiec usypia sama :-D już jakieś 3 miesiące
jakoś tak

ViKamciaG kurcze podziwiam :-) że Ty wstać rano z łóżka mogłaś ;-)
Zuzia zasypia sama może jakiś miesiąc, a może nawet nie.. :-p

Asheara a może mleczko by wypił do snu? Zuzka lubi sobie wypić, może i Damiankowi by podpasowało.. chociaż wiem, że na noc nie powinien, ale ja Zuzi nie potrafię jeszcze oduczyć. Jedna butelka mleka w nocy musi być. :sorry2:

ViKamciaG kurcze podziwiam :-) że Ty wstać rano z łóżka mogłaś ;-)
Zuzia zasypia sama może jakiś miesiąc, a może nawet nie.. :-p
wiesz no w sumie tak le nie byo bo moja mała do 3 miesiąca budziła się tylko raz o 3 w nocy na karmienie a później już wcale więc usypianie na rekach było jednorazowe;-) po kąpieli..
ale czasem ręce odpadały jak ja nosiłam po pół godziny albo i dłużej...:sorry2:
a najgorsze było że jak usiadłam to się budziła i płakała:-D
ale dałam radę ... :-p 3 miesiące i przejrzałam na oczy ze tak nie można :-p

ja w sumie zaczęłam ją oduczac jak zaszłam w 2 ciążę czyli od sierpnia a udało mi się w październiku gdzieś..

o to 2 miesiące nie 3;-)

UMI - ale masz opinię wredoty :-D :-p :-)
laugh.gif
no cóz... ktoś musi byc tym złym:-p powinna byc tu emotka z rogami:-)
anetka heh no ale bim bim to do pingwina nie bardzo pasuje a peppa to jednak zrozumiałe:-D
ashera walcz!! pomęcz sie dzis jutro juz pójdzie szybciej wiem łatwo sie mówi bo takie cos wnerwia, a moze pospiewaj mu kolysanke? Mój jak zaczynam spiewac " Z popielnika na Wojtusia" sam sie kładzie ale tak na prawde woli spac zeby mnie nie słyszec:-p

ViKamciaG czyli córcia nie budzi się w nocy? Zazdroszczę, moja do teraz kilka pobudek w nocy zrobi, w najlepszych przypadku 1-2 pobudki, ale potrafi i 5 razy się budzić. I od jakiegoś czasu codziennie w nocy przychodzi do nas do łóżka, no nie pamiętam kiedy przespała w swoim łóżku całą noc :dry:

edit:
umi e tam, czepiasz się :-) może ten pingwinek ma tak na imię ;-)

reklama
fikusek -staram sie nie poddawac...
Damian jest wyraznie zdenerwowany, ze nie chce go wziac na rece ... :/

anetka -co dopiero wypil mleko. cos czuje,ze zapowiada sie dluuuuugi wieczor...

Do góry