Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe no to na pewnoNo na naszym pierwszym spotkaniu to też był dla mnie szok ale to nic bo jego kuzyn ma 212 cm....
pamietam jak z nim tańczyłam na jego weselu... hahahah jak to śmiesznie wygladało hahahaha
oVegas rozumiem Twój ból co do wzrostuBo ja mam tylko 162 cm
![]()
współczuję.. ale wiem, że jak będziesz silna i stanowcza to jesteś w stanie cuda odnieśc, w końcu się nauczy.. ale to pewnie kilka wieczorów zejdzie takiej nauki. Ja jak patrzałam na odcinki Super Niani to się nadziwic nie mogłam jak jeden tatuś 102(?) /coś ponad 100/ razy do dziecka podchodził by poprawic w wyrku. Ja jestem zbyt mało cierpliwa na takie nauki.jak do tej pory odnotowalam 3 razy wyrzucona z lozeczka poduszke, i kladlam Damiana jakies 10 razy. niezle jak narazie, co?![]()
woda może jej się strumieniem po buzi lać a ona się śmieje.Asheara no nieźle, pewnie dzisiaj się pomęczysz ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej ;-)
fikusek No co Ty, naprawde?Może dlatego, że przy Przemku nie wyglądam na jakąś bardzo niską? Bo on ma tylko 176 cm.