F
fogia
Gość
wiecie co mi dziś powiedział mój Fifi - "mamusiu, ja lubię małe zwierzątka - hipopotamcie. Mamusiu ty jesteś moim małym hipopotamciem" Czy nie trafił w sedno? 

Majeczko moc buziaków urodzinowych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

a teraz coś na osłodę![]()
pz Madzieńka jeszcze raz dziekuję za kołyskę jest niezastąpiona :-)
Zobacz załącznik 316532
TĘSKNIE ZA WAMI !!!!!!

:-)

bo Natalka wstała o 2.30 i nie spała do 4.45
no a ja o 6 pobudka a ona spryciara do 9 słodko spała
no spałaby i dłużej, ale zarządziłam pobudkę

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków
Idę budzić moją.....

hej dziewczynki
witam się z Wami jeszcze w dwupaku ale zaczęłam się odkorkowywać.![]()
Dziś rano zauważyłam, że czopik odchodzi. Na razie jeszcze niewiele więc nie panikuję (Emilia1983;-)) Oprócz tego skurczy takich jak poprzedniej nocy nie mam, ale brzuchol nadal nyje, twardnieje i ciągnie w dół.
tak jak pisałam, na razie nie panikuję, czekam, dotrwamy do czwartku/piątku czy nie dotrwamy?![]()
podziwiam za opanowanie

;-)Witam sie tak szybciutko, bo ksiazki czekaja
Fogia: Trzymam kciuki, zebys do piatku wytrzymala i najlepiej bez skurczow.:-)
Zdrowka dla chorowitkow.
Moi dziadkowie pierwszy raz poszli na spacer z FilipkiemZobaczymy jak to bedzie:-)
Witajcie w końcu mogę coś napisać bo Krystkowi bardzo się udawało przeszkadzanie w pisaniu, myślałam że jak go uśpię to będę mieć możliwość popisania ale jak tylko weszłam na bb to mój szkrab się obudził ale teraz jest podłączony do matrixa -czytać cysia więc mogę swobodnie pisać. Ogólnie to dobrze ale czasami mam mdłości i raz mi zimno raz gorąco, i nic po za tym. A i jeszcze mam zmienność nastroju.
Miałam chodzić do doktora Szymanowskiego ale zmieniam do donny vity zamierzam chodzić.
Zamierzam się dziś zapisać do doktora Piotra Błażukiewicza.

świetny ten matrix

;-);-)gon1a powiedz mi czy do logopedy trzeba mieć skierowanie?? I dlaczego chodzicie?? Bo moja bratowa (lat 12) nie mówi r i chciałam z nią podejść, bo jakoś nikogo oprócz mnie i mojego M to nie interesuje.

jak to nie interesuje

Melduje się i ja
Fogia podpisuje się pod słowami Anacondy i coś mi się wydaje ze wcześniej sie Antos na ten świat wybierze.
Anaconda Nikos już nie je cysia jakoś tak się stało ze sam się odstawił bez żadnych problemów płaczu. a teraz szukam czegoś dla siebie bo jak tak ma wyglądać każdy @ to ja juz go nie chce a drugiego dziecka na razie nie planujemy
Karlita jak tam Gabi mam nadzieje ze juz jest lepiej.
Marz domowe sposoby na przeziębienie i nie daj sie chorobie.
Dziewczyny zdrówka dla dzieciaczków chyba ta pogoda nie jest dla nich korzystna
Motylla ten doktor to jest z Kraśnickich bo chyba on mnie badał jak miała termin i odesłał do domu. Nawet spoko lekarz.
U nas tak ciemno za oknem ze nie chce mi sie wychodzić a muszę na pocztę iść, i na dodatek mgła jak diabli.
Zamelduje sie pod wieczór bo sie syrena Nikosiowa włączyła
Majeczko dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń :-):-):-):-):-):-)
już wczoraj miałam to napisać, ale mi się zapomniało

witajcie kochane :-)
właśnie czekam na E z Gabi mają zaraz przyjechać :-) Gabi odzyskała apetyt więc chyba wszystko wrócilo do normy :-)
Norbert jest boski :-) no nocami troszkę mniej bo wczoraj obudził sie o 2 w nocy i do 4 za bardzo nie wiedział czego chce ... martwię się ciut że bedzie nam Gabi budził ... no ale zobaczymy :-)
Majeczko kochana dużo zdrówka i wszystkiego co najlepsze :-)
Zobacz załącznik 316531
Fogia Martusia oszczędzajcie się :-)
ps Fogia zobacz jak Ci już nieduzo do terminu zostało :-)
Fornetko ja polecam tabletki antykoncepcyjne nigdy sie na nich nie zawiodłam ;-) zastrzykom i plastrom nie ufam ;-)
Emilia do logopedy wystarczy skierowanie od lekarza np na rutynowa kontrole u logopedy wtedy masz wizytę refundowaną z NFZ :-)
a teraz coś na osłodę![]()
pz Madzieńka jeszcze raz dziekuję za kołyskę jest niezastąpiona :-)
Zobacz załącznik 316532
TĘSKNIE ZA WAMI !!!!!!

:-):-):-):-)
jak się Gabi spodobał braciszek??

Madzienka Maltanka super ze spotkanko sie udało fajnie ze tak sie spotykacie...
Mateusz spi a mnie meczy przeziebienie a na wieczor znowu gardlo ide jutro na usg to wstapie do ogolnego...trzymajcie kciuki za jutrezjsza wizyte przydadza mi sie bardzo

) ;-);-)

Będzie super pamiątka za kilka lat 

.
.