reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas wspaniałe to co napisałaś :-)
hehe, a dzięki za uznanie;D Kochana ja myślę, że będziesz myślała podobnie o ile będziesz posiadała rozstępiki;) Jak się to mówi? Za darmo nie ma nic. Ma się upragnione dziecko - ma się i rozstępy. Trudno:]

Umi podpisuję się pod Twoimi słowami (oczywiście mówię o sobie)

Kamcia już 7 miesiąc :szok: to już bliżej niż dalej. Nie masz obaw jak to będzie z dwójką małych dzieci?
trochę mam wiadomo....
ale sami się zdecydowaliśmy tez na kolejne dziecko..
więc co narzekać:-p
najbardziej przeraża mnie to ąże ja urodze w sam "sezon" u nas.. więc mój mąż będzie w pracy nawet po 12 godzin..
mam tylko nadzieję że drugie dziecko będzie tak spokojne jak Vi po porodzie .. więc będę tylko doglądac czy wszystko ok i karmić.. a jak bedzie leżeć to będę zajmować sie starszą:-p
innego wyjścia nie mamy...;-)

dopiero mi wyskoczył:) najpier mały mały a z dnia na dzien taki duży,
u mnie z poprzednią ciązą wyskoczył w 8 miesiącu dopiero.. a w sam dzień terminu dostałam rozstępów:sorry2: jakbym urodziła w terminie to może bym sie uchroniła.. a że przenosiłam 2 tyg to się powiększyły , ale co tam wiem ze i tak je usunę kiedyś:-p
więc sie nie przejmuję.. zresztą az tak ich nie widać;-)
wogóle to masaz sporawy brzuszek:tak:

Mnie się mój wydaje strasznie duży jak na to,że mam rodzić pod koniec maja ;-)

ooo to mas termin tak jak ja.. znaczy że maj..
bo ja mam na poczatek maja , koniec kwietnia... bo ciąża ponoć starsza o tydzień węc wtedy wypada właśnie kwiecień
jak co zapraszam również na maj:tak: Maj 2011 będzie ci raźniej wśród majówek

Jej dziewczyny macie boskie brzuszki :) A u mnie nadal brak @, za to pojawiło się sporo wodnistego śluzu i totalnie zbaraniałam bo nie wiem o co kaman i co oznacza :baffled: Chciałabym już wiedzieć wóz czy przewóz :) Niestety kolejna szansa pojawi się dopiero w lutym :baffled: :-(

Co do imienia to hmm u mnie będą batalie pewnie bo ja uparta i Mój uparty. Tak czy siak rodzina nie będzie miała nic do gadania :-)

Dziewczyny jak to jest w praktyce? Mam umowę o pracę na czas określony. I jeśli zwolniliby mnie zanim dowiedziałąbym się, że jestem w ciąży a już bym w niej była to muszą mnie przywrócić do pracy?

Paolajn witaj! trzymam kciuki za szybkie "zakiełkowanie" :tak:

Chwilami jeśli zwolniono Cię w chwili kiedy byłaś już w ciąży to Cię przywracają i umowa kończy się na wcześniejszych warunkach.

Dzisiaj na cały dzień przyjeżdża moja przyjaciółka, strasznie dawno się nie widziałysmy, więc pewnie wejdę dopiero wieczorem.

Miłego Dnia.

reklama
hej z rana
za oknem chyba bedzie super! wiec dzis spacer bedziemy zaliczac :-D

migotka super brzunio.. :-)
Jejku Kamcia msz termin na maja:) ja rok temu chodilam z brzuchem:D termin byl na 31 maja, rodzilam 8 czerwca.... jak to zlecialo.... :no: a z dwójka dzieci dasz rade;) pierwszy miesiac bedziesz sie uczyla jak sobie poradzic a potem bedzie oki:-) zobaczysz.
Co do rozstepów ja mam po danielu i to caly brzuch, ale to tak jak Vegas napisala:-) one sa juz czescią mnie i tyle:tak:

Do góry