reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

lutek o białej masajce niedawno film oglądałam i taki średni był, mam nadzieję,że książka lepsza :)

reklama
Książka super!Filmu nie oglądałam,ale wszystkie chyba są gorsze od książek...Czytałyście Panne Nikt?Książkę (460 str)połknęłam a film...jakiś taki..możliwy..

Idę kompciu. Jeszcze pewnie wpadnę bo mój dzisiaj sobie zainstalował Play Station 3 i teraz gra... I blokuje tw i nie mam co robić :) Zrobię sobie kilka kromek dobrego chlebka z masłem (może nutelkę dorzucę chociaż jeszcze się waham czy psuć smak chleba nutellą) do tego szklanka mleka i książka jakaś i do wanny marsz na mały relaksik.

Heh, książki, nie pamiętam kiedy ostatni raz czytałam dla przyjemności jakąś prozę... A był czas, ze pożerałam tonami. Dawno temu. Teraz chyba muszę poczekać do emerytury, hłe hłe.

Wolę pisać niż czytać :-p

karolq specjalnie dla Ciebie:-p
i dla pozostałych które mają chęć skorzystać z tytułków;-)

jeśli chcecie horrory , thillery , komiksowe , i różne to dorzucę:tak:
bo w róznych to i komedie się znajdą , ale w różnych mam też przygodowe , i jakies tam inne .. :-p typu "Gabriel" albo"szybcy i scieki" albo"walki uliczne... itp
a no i mam polskie wszystkie
a i jeszcze nowe ,.. to chyba sa najnowsze filmy ale też jeszcze nie poukładane.. to wam jutro wkleję jak co ..
a teraz zmykam oglądac "Andromedę ":tak:
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg8.jpg

edit jak co mogę coś polecać bo obvejrzałam wwszystkie hihi

Ostatnia edycja:
marzenka a jak tam po kontroli tej firmy co ostatnio wspominałaś, wszystko dobrze????

Jeszcze nie zaczęli! Dopiero jutro US zabiera dokumenty, narazie biuro je przygotowywało i kontrolowało we własnym zakresie. Może za tydzień coś powiedzą. Albo za dwa. Zobaczymy czy się czegoś przyczepią.

Kamcia sporo tego i sporo z tego oglądałam, ale parę tytułów muszę sobie spisać.
Co do filmu "marley i ja" jakoś za bardzo ten film wzięłam do siebie (podobnie moje losy się toczyły dosyć niedawno) i do końca nie obejrzałam bo zryczałam się makabrycznie i wolałam nie wiedzieć jaki był koniec tego filmu.

Marzenka oby nie... trzymam &&&&&&&& żeby wszystko było dobrze :)

Ostatnia edycja:
reklama
macie jeszcze rózne... hih
mam nadzieje ze na razie starczy;-)

jak chcecie inny dział to piszcie:-p zostały mi horrory , thillery , polskie, i nowe.. aaa i komiksowe no i bajki
kurde sporo zostało...
r1.jpgr2.jpgr3.jpgr4.jpgr5.jpgr6.jpgr7.jpgr9.jpgr10.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry