M
myszowata
Gość
yra fajowe dżiny i super, że Franio ma się ok, a łożyskiem się nie martw, będzie dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha kochane ale ja się cesarką nie martwięjeszcze jak mi lekarz powiedział to ja " że chcę" a on: nie nastawiaj się jeszcze hehe
k_aralajna - maz poki co ma zalegly urlop i tacierzysnki wiec jakies 3 tygodnie bylby w domu z dzieciakami od 9 lutego a do 8 jest tesciowa bo potem jedzie no a potem to wozilabym do ciotki jezeli jeszcze bedzie chciała i maz by odbieral i kladl by ich spac.
dzieki :-)yra -super źe wszystko ok, a spodnie mi sie bardzo podobaja
czarna-powodzenia ; )
monia- kolrek super![]()
u mnie chlopy śpią, a ja wybieram pufe do pokoju małego . Niby narazie bedzie bardziej słuzyc rodzicom bardziejSUPER FOTEL SAKO XXL + PUFKA GRATIS MEGA PROMOCJA (1402782424) - Aukcje internetowe Allegro - co sądzicie o tym ? słyszałąm dobre opinie , ale nie jestem przekonana. Mały ma pokoik w kolorach zielono - żółych wiec cos w tych odcieniach chce kupić.