reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra -super źe wszystko ok ;), a spodnie mi sie bardzo podobaja ;)

czarna-powodzenia ; )
monia- kolrek super ;)

u mnie chlopy śpią, a ja wybieram pufe do pokoju małego . Niby narazie bedzie bardziej słuzyc rodzicom bardziej;) SUPER FOTEL SAKO XXL + PUFKA GRATIS MEGA PROMOCJA (1402782424) - Aukcje internetowe Allegro - co sądzicie o tym ? słyszałąm dobre opinie , ale nie jestem przekonana. Mały ma pokoik w kolorach zielono - żółych wiec cos w tych odcieniach chce kupić.

ja mam taką pufę i jestem zadowolona bardzo z niej. jak Pola była mała to ją kładłam na niej na pieluszce to cała szczęśliwa była a tera po niej skacze oczywiście jak ją asekuruję :)

reklama
cześć cześć !!!
yra super że Franus rośnie, no domyślam się że nad cesarka nie ubolewasz :) ale jak mówi Polusia nie wszystko przesądzone.
czarna a nie pochobnie postąpiłas ? Trzeba było się przekonać samemu. Ja kiedyś też pracowałam w call center i byłam zadowolona. Ale była to praca tak na okres remontu w hotelu i sama odeszłam. Siedziałam max 4godziny od pn do pt i co 2tygodnie na koncie miałam 1200zł :) jak odchodziłam to wszyscy mnie żegnali z ubolewaniem :)

Co do spacerów to my ubieramy body na krótki rękaw, bluzeczke bawełnianą na długi,kurtkę zimową, czapkę, szalik długie spodnie jeansy ,rajstopy i kozaki. Przykrywamy się kocem cienkim.

A mnie brakło pieluch i poszłam do sklepu i paczka najtańsza 70zł !!!. :( myślałam że na szt będą ale w jednym sklepie tylko bywają i brakło :( kurde szkoda mi tyle przepłacić :(
moniska kolorek fajny :) ja też bym zmieniła ale za długo mam tak ciemne....

Ostatnia edycja:
cześć cześć !!!
yra super że Franus rośnie, no domyślam się że nad cesarka nie ubolewasz :) ale jak mówi Polusia nie wszystko przesądzone.
czarna a nie pochobnie postąpiłas ? Trzeba było się przekonać samemu. Ja kiedyś też pracowałam w call center i byłam zadowolona. Ale była to praca tak na okres remontu w hotelu i sama odeszłam. Siedziałam max 4godziny od pn do pt i co 2tygodnie na koncie miałam 1200zł :) jak odchodziłam to wszyscy mnie żegnali z ubolewaniem :)

Co do spacerów to my ubieramy body na krótki rękaw, bluzeczke bawełnianą na długi,kurtkę zimową, czapkę, szalik długie spodnie jeansy ,rajstopy i kozaki. Przykrywamy się kocem cienkim.

A mnie brakło pieluch i poszłam do sklepu i paczka najtańsza 70zł !!!. :( myślałam że na szt będą ale w jednym sklepie tylko bywają i brakło :( kurde szkoda mi tyle przepłacić :(
moniska kolorek fajny :) ja też bym zmieniła ale za długo mam tak ciemne....
dziekuje :-)

70?!?!?! przesadzili troche.
mnie tez sie koncza, starczy mi gora na 2 dni. I mam nadzieje, ze jutro pojde i kupie.

ja tylko te pantsy teraz kupuje...i mi sie je ciezko zaklada nie umiem juz mlodego w spokoju ubac...

podobno te nowe bella happy flexi sa(lepsze od tych zwyklych) takie same jak pampki a tansze

Niko jest pocieszny. Stoi za baldachimem i robi a kuku i tak od paru dni...

byl na spacerku wyszalał sie z tata w basenie i pewnie padnie ale kolacja przed nim. Kapanie za nami uf :) pachniutki i co...kupsko aaaa

Ostatnia edycja:
ja tylko te pantsy teraz kupuje...i mi sie je ciezko zaklada nie umiem juz mlodego w spokoju ubac...

podobno te nowe bella happy flexi sa(lepsze od tych zwyklych) takie same jak pampki a tansze

Niko jest pocieszny. Stoi za baldachimem i robi a kuku i tak od paru dni...

byl na spacerku wyszalał sie z tata w basenie i pewnie padnie ale kolacja przed nim. Kapanie za nami uf :) pachniutki i co...kupsko aaaa
kupilam pantsy 5 dla Pawla i mi sie przesikuje, chyba sa jeszcze za duze.

Mialam happy te nowe i nigdy wiecej.

hmmmm Monia ale woj Paweł sika za dwoch ;-) moj sie raz albo dwa przesikał...

teraz tak patrze i malutki ma dwa małe jakby liszajki na pupci...czyzby od pampkow

kupilam pantsy 5 dla Pawla i mi sie przesikuje, chyba sa jeszcze za duze.

Mialam happy te nowe i nigdy wiecej.
ja tez nie nawidze happy przesiakaja co chwile

a u nas dziewuszki znowu wieczor pelen wrazen, maz pojechal na jakies zebranie w sprawie soltysa nie wiem po co, a ja cyrk z chlopakami, oboje spiacy byli koszmarnie, sebkowi po syropie paracetamolu goraczka nie schodzila wiec dalam czopka nurofen na noc, wykapalam go w letniej wodzie i na szczescie obaj śpią. Błoga cisza !! nareszcie. No i jednak zdecydowalam sie na antybiotyk, goraczka wzrastala kaszel jeszcze gorszy wiec mysle ze nie ma na co czekac, zjadl dzisiaj tylko serek fantasia z kuleczkami czekoladowymi biedactwo :( na szczescie duzo pil

jeju a moj teraz niedawno wstal aaaaaaaa

chyba ide na ten basen sama bo nie mam juz dzisiaj sil sie nim zajmowac:-( a tu pewnie do 22 spokojnie, niech tatus go poogarnia

reklama
hmmmm Monia ale woj Paweł sika za dwoch ;-) moj sie raz albo dwa przesikał...

teraz tak patrze i malutki ma dwa małe jakby liszajki na pupci...czyzby od pampkow
moze i tak, chociaz teraz juz tyle nie pije w nocy.
dzisiaj w nocy przebieralam 2 razy. porazka. I pilnuje zeby siusiaczek szedl w dol. Chcialabym zwykle pampersy kupic 5 i zobaczyc, jak jutro nie bedzie w promocji to kupie zwykle, bo jestem juz tym zmeczona.

moje dziecko usnelo o 16.45 i spi caly czas. ciekawe kiedy usnie...

Do góry