No to mój dzisiaj też bedzie miał bojowe zadanie) Niech tylko wróci do domu
)))
No i prawidłowo hehe;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
)))
Całe cyceCzekam na chłopa właśnie żeby mi cyce wymasował bo sama to nie chcem:/ przyjdzie o 15 do domu to masowanie go czeka i na wieczór drugi raz
Odbije sobie za wszystkie czasy bo wcześniej nie miałam ochoty żeby dotykał bi mnie to drażniło a teraz naprawdę przyjemne;D
)))
W razie braku chęci zagroże brakiem obiadu)

No i zostawić Was na chwile same...a tu już jakieś sprośne tematy ;-). Jak mój mąż się dowie co trza robić aby pobudzić do rodzenia to ja za chwilę będę na porodówkę jechać![]()

tylko żeby te masaże piersi nie pobudziły laktacji)) ja lekko dotknę sutków i siara się pojawia!
Wkładki laktacyjne są także nie obawiam się;DRutkosia, rzeczywiście uparty ten twój maluch)) ale za to ładnie sobie waży
Anja26, oszczędzaj sie, zebyś wytrzymała do tego terminu