reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Hej babeczki wieczorową porą:)

Zeberko dziękuję za linka... powiem ci szczerze, że jeszcze się nie zdecydowałam na wózek.. moze dlatego że nie znam jeszcze na 100 % płci... :)

reklama
no nie mam taaaak az zle dzisiaj, bo nie caly czas a co ok 1o min cos podglosnia...
najgorzej jest jednak latem :sorry2: Okna pootwierane i noca niesie... zza sklepu impreza i disco polo na pawera :baffled: co weekend, w tamtym roku caly lipiec w weekendy :baffled::baffled::baffled: Dlaczego na wioskach tylko "majteczki w kropeczki" itp muza?? nic normalnego, masakra :sorry2: Gdzie ja sie wyprowadzilam :sorry2:

edit:
dziewczeta ja juz mowie dobrej nocy i do "zobaczenia" w poniedzialek. Jutro do rodzicow jade na caly dzionek + do teatru na troche z mlodym na KOPCIUSZKA ;-) papapa do poniedzialku.

Ostatnia edycja:
Hehe, u mnie wlasnie slychac Guns N Roses, sama sobie puszczam i z kotem sluchamy. Na szczescie moi sasiedzi maja prawie po 90 lat i siedza cicho.

larvunia Wolałabym te Twoje disco polo chyba... u mnie sąsiad wierci jakąś wiertarą!!Oszaleć idzie...o tej porze??!!Darowałby sobie...
Nie mają wyobraźni ludzie...:baffled:

Witam wieczornie.

A my dzisiaj spróbowaliśmy zrobić przemeblowanie w dużym pokoju, żeby spróbować zmieścić jeszcze w tej małej klitce łóżeczko. No i nie wiem, jakoś tak dziwnie, ale mamy jeszcze trochę czasu, żeby jeszcze dalej próbować:no:.

My na szczęście poradziliśmy już sobie z sąsiadką z dołu, która namiętnie ciągle głośno słuchała muzyki:tak:.

Iza- trzymam kciuki:* Moja mama przechodziła przez to samo ...
Dubeltówka - jakie to dziwne- żegnasz się, bo lecisz do polski- taki paradoks, bo jesteś tak naprawdę bliżej nas za granicą niż w Polsce. Niesamowity ten internet. Miłego pobytu:))

My z Mieszkiem byliśmy dziś na studium od rana do wieczora, jutro na szczęście krócej i bezstresowo (dzisiaj miałam małe wystąpienie). W sumie bałam się jak zniosę cały dzień na plastikowym krzesle, ale dałam radę:)

reklama
Madzioolka, współczuję, oby reszta dnia okazała się lepsza!
Dziękuję :) owocny wieczór na allegro skutecznie podniósł poziom zadowolenia z dnia dzisiejszego :-) (linki wkleiłam w wątku zakupowym)

Hej dziewczynki ja tak na szybko, bo muszę się pakować i za kilka godzin lecę do Polski. Chciałam się pożegnać na dwa tygodnie bo nie wiem czy bede miała czas coś naskrobać. Trzymajcie się ciepło, pozdrowienia i buziaki:-) tulam wszystkie brzusie;-)
Dubeltówka (penie już wylądowałaś) ale życzę spokojnej podróży i miłego pobytu ;-)

Madzioolka mój M też jedzie na ten koncert Floydów w kwietniu do Łodzi, hahaha też maniak, no moze nie maniak ale wielki fan :-)
Ja też miałam jechać, ale odsprzedaliśmy bilet jego przyjacielowi i jadą razem :-)
Ma miejsce siedzące w drugim dniu tj. 19 :-D
Mój T jedzie 18, ma stojące przy samej scenie, stwierdził po wczorajszym koncercie że koncert na siedząco to nie dla niego, a zwłaszcza jak rozdali okulary do trójwymiaru i sporo osób zaopatrzyło się w popcorn to już całkiem zwątpił :-)
Mi trochę szkoda że nie jadę, bo show będzie nie z tej ziemi :-(

Może jak mąż wróci do pracy /czyli we wtorek/ to zasiądę na forum. Weekend będzie pracowity chcę się przygotować na spotkanie z adwokatem na poniedziałek - mam nadzieję, że tam dojedziemy. Dzisiaj było oglądanie mojego mieszkanka. Pani, która tak bardzo chciała być pierwsza jest prawie zdecydowana, w poniedziałek muszę zadzwonić do szanownego TBSu i zapytać o jeden szczegół. Wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną na zakup tego 2-pokojowego mieszkanka, tak więc trzeba kaskę szykować i wpłacić te 5% wartości. Może to się wszystko jakoś powoli wszystko poukłada, bo czasami już nie nadążam za wszystkim.
Iza to super że tak szybko znaleźliście kupca, świetna wiadomość, gratuluję :tak:

Dziewczyny ratujcie :baffled::oo2:
Sasiedzi co chwile disco polo puszczaja :szok::baffled: typu "majteczki w kropeczki"
Nie zdierze tego dluzej :ninja2::ninja2::ninja2:
Nie wiem co gorsze larvunia - Twoi puszczają disco polo a moim drą na siebie gęby, tak już z pół roku, potrafią dzień w dzień, w święta też od rana dawali popis, czasami takie teksty lecą że wymiękamy z T, najlepsze kłótnie zawierają zazwyczaj frazę "bo ty i twoja mamusia..." wtedy padamy, takie wrzuty lecą :-) a słychać wszystko głośno i wyraźnie... takie uroki mieszkania w bloku...

Muszę się jeszcze pochwalić - mój zwariowany i postrzelony piesulec był dzisiaj niesamowicie grzeczny podczas wizyty wujka i cioci, aż jesteśmy z niej dumni jak rodzice z dziecka :-D

Do góry