reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam Brzuszki :-)
Aler macie produkcję w pisaniu a ja nie mam czasu pisać, z ledwością nadrobiłam czytanie. Gratuluję wszystkim Mamusiom córeczek i synusiów!!!!
Ja za chwilę wychodzę z domu, jadę po zakupy i do Dominiki do szpitala. Mam nadzieję, że ją wypiszą dziś! Gipsu już nie ma, drutów też więc do domku :-).
Mąż dalej chory.
Buziaki dla Was wszystkich!!!

Cześć dziewczynki
A ja mam dzisiaj wyjątkowo depresyjny humor...pożałam się moim D... kazałam mu się wyprowadzić bo są takie chwile ,że mam go naprawdę dosyć!!Nie wiem czy to przez hormony w ciąży ale dzisiaj zapowiada się taki dzień dla mnie...Nie wspomnę ,że dobre pół godziny przeryczałam-nie mogłam się uspokoić:-( O dziwo jakoś dałam radę...ale mała za to skopała mi "tyłek"!!Oj jak się wierciła!!Aż się bałam ,że coś tak sobie zrobić może...w takich emocjach.

Madzioolka sto lat sto lat :-)
Zebrra, Misialina dzięki mama mi odebrała wczoraj wyniki i mówi, że coś tam mam powyżej normy i jedno poniżej,:-( w morfologii ale ja się na tym nie znam... więc zostawię to ginkowi

Misialina, to razem się będziemy jutro emocjonować :)

Doris, trzymam kciuki, zeby Dominika wyszła dzisiaj. Zdrówka dla męża!

Katamisz, przytulam Kochana! Ja tak wyprowadzałam Olafa w pierwszej ciąży... Hormony.. Dopiero z perspektywy czasu widziałam, ze to ja byłam nie do życia ;) Nie sugeruję, ze tak jest u Ciebie, ale wiem, ze na pewno bardzo przeżywasz takie kłótnie..

Kati, pamiętaj, że normy w ciąży są inne!

Witajcie Dziewczynki!!!

Dziś w miarę wcześnie wstałam chociaż jeszcze wyleguję się w łóżeczku po wczorajszym pracowitym dniu. Też tak macie, że męczycie się 2 razy szybciej niż wcześniej? Ja zadyszki dostaję po wejściu na 2-gie piętro...Trochę to frustrujące:zawstydzona/y:
Wczoraj znów miałam sprzątanko remontowe, a wieczorem byłam oglądać wózki w Świecie Dziecka - więcej zaraz napiszę w wątku zakupowym.

Madzioolka sto lat!!! spóźnione ale szczere:tak:

Co do abonamentu medycznego - to jest super sprawa, też jestem szczęśliwą posiadaczką ale na gin dobrego jakoś nie mogę trafić. Za to inni specjaliści - superrrr. Za dziecko jest chyba dopłata ok.100 zł, ale uważam, że to i tak jest ok ze względu na komfort i krótki czas oczekiwania na wizyty

ja dzis wstalam z rana i pojechalam do ciucha bo mialobyc wszystko po 1 zl i dalam 16 zl i za sliczne ubranak na lato dla dominiki i troche ciuszkow dla Norberta:) nawet nie wiedzialam ze kupowanie chlopiecych ubranek sprawi mi taka frajde:-) w sumie nie szaleje z zakupami bo mam troche ubranek dostac wiec wybieram tylko co ładniejsze:)
katamisz wiem co przezywasz....ja mam podobnie i zal mi mojego krystiana ze musi tyle ze mna wycierpiec
kati&&&&&&
madziolka 10000 lat i duzo zdrowka:)

Witajcie, ciekawa jestem czy jeszcze mnie pamiętacie.
Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale nie dam rady Was nadrobić. Wczoraj złożyłam prace w dziekanacie. UFFFF.
biggrin.gif
Nawet się nie spodziewałam, ze na koniec jest tyle roboty- wszystko sprawdzić, spis tabel i rysunków itp. No ale najważnejsze, że to już za mną. Teraz tylko obrona i będę mgr inż.
biggrin.gif

Widzę, że większość z Was zna płeć. Ja też wiem, że będę miała drugiego synka!!! Tak się pięknie zaprezentował, że nie mam żadnych wątpliwości
biggrin.gif
Wychodzi, że jest tydzień starszy i waży już prawie 400g.
Tyle o mnie. Teraz obiecuje, że postaram się być na bieżaco.

reklama
Dziękuję zebrra i marta za wsparcie.U mnie kolejnym problemem jest to ,że jestem strasznie uparta i honorowa...i wiem o tym ,że to jest złe!!Ale znając siebie nie podejdę pierwsza o niego...będzie teraz cichy tydzień jak on się nie wychyli...taka durna jestem:-(
Ja wczoraj też byłam w lumpku nowo otwartym i kupiłam 7 rzeczy za 7 zł...
madzioolka ja też kochana zasyłam Ci gorące życzenia urodzinowe(spóznione ale szczere)

zebrra i misialina będę jutro trzymać kciuki za Wasze wizyty &&&

ramari super gratuluję synusia :)I powodzenia na obronie!!Może wtedy znajdziesz więcej czasu żeby tu zajrzeć do nas &&

Ostatnia edycja:
Do góry