reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak się czujesz mamo?

Karola widzę, że nieźle Cię rozłożyło przed Świętami:sorry2: Mam nadzieję, że już dawno zapomniałaś o chorobie;-)

Mi za to katar i chrypa ciągnie się już trzeci tydzień:dry: Jednego dnia lepiej, jednego gorzej, ale mam nadzieję, że już jestem na dobrej drodze ku wyzdrowieniu:tak:

reklama
Mam straszne zapalenie spojówek( wsumie juz bakteryjne),antybiotyk co godzine (2 rózne).To sie doprawiłam.

O rozalka ale współczuje...
ja znowu jestem obolała i nie wyspana...i jakiś katar sie przyplątał

oj Rozalka nie zazdroszczę:no: zdrówka dziewczyny!!

kolo mnie tez jakby się coś kręciło,ale się nie daję;-) po zeszłotygodniowych rewelacjach z jelitówką mam chorób dość!

rozlako współczuję:sorry2: Oby Ci to zapalenie jak najszybciej przeszło!:tak:

Mi się coś chłodno zrobiło, a w domu 20*C i do tego coś mnie zaczyna w nosie drapać... mam nadzieję, że to nie katar od dzieciaków:dry:

Dużo zdrowia dla nas wszystkich!

o matko co ty tak na ropne stany się przerzucasz-ja wiem że handel ropą opłacalny no ale bez przesady.

ja jutro wybieram się na to cudowne badanie glukozy fuj zgaga mnie zaleje po same uszy i to siedzenie godzinę.mam je zrobić przed 10.02 teraz bede miałą je z głowy fuj.

o matko co ty tak na ropne stany się przerzucasz-ja wiem że handel ropą opłacalny no ale bez przesady.

:-D

antybiotyku nie miałam chyba z kilka dobrych lat,nie pamietam kiedy ostatnio,a tu sie przyplatało i nie chce odejść..
Ale widzę,że stres zrobil swoje i nie przespane noce prze choroby dzieci.

Rozalka duuzo zdrówka:tak:

Wolfia nie daj sie, mnie tez coś kreci, ale jakos sie nie poddaje;-)

Karola dasz radę:tak: weź sobie cytryne, nam pozwalali dodać sobie bo wtedy łatwiej glukoza wchodzi

reklama
no i nie poszłam bo znów mamy 1 auto i mąz potrzebuje moje pewnie dopiero w poniedziałek się wybiorę.

Do góry