reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

mi sie keidys zdarzylo ze mialam jakies watpliwosci co zrobic z mloda (nie pameitam co to juz bylo) i maz jak gadalam z nim to zapytal: a co ci na forum dziewczyny odpisaly??? no kurcze niezle mnie zszokowal wtedy! fakt ze widzi non stop na jakiej ja stronce siedze caly czas i ze ciagle klawisze "niszcze" bo juz z matowych zrobily sie blyszczace hihihi:)))a dzisiaj jeszcze miedzy niektore wpadlo troche keczupu z mojej kanapki:)))))))))

ONESMILE- bo to chodzi o to ze mozliwe ze w drugiej polowie maja lub na poczatku czerwca moze zawitam do PL a poniewaz sporo dziewczyn pochodzi z KR, Katowic, Dabrowy gorniczej, wroclawia( ja z Olkusza wiec to tak po srodku) wiec beda chcialy sie ze mna spotkac (jakos w polowie stycznia pisalysmy o tym ale ciebie na forum chyba wtedy nie bylo jakos.na pewno sie spotkam wtedy z FROGG, GUZICZKIEM, MALA MI, DAGISU i wieloma innymi, nawet DOBRANOCKA ma ochote mnie poznac na zywca (dawno nie widziala malpy w cyrku hihih)

Ostatnia edycja:
reklama
Mała Mi, nawet nie wiesz jak mój M. dotąd pamięta te moje smsowanie z Tobą :-) Nie wiem jakbym przetrwała bez pewności że jesteście tam i trzymacie za mnie kciuki!
A ja pamiętam jak dostałam do Ciebie sms'ka że już urodziłaś! Pamiętam że strasznie się wtedy ucieszyłam!:-)

Mój G. to też większość z Was kojarzy z nicków:-).
Łukasz właśnie przez sen jakieś dziwne dźwięki wydawał heh, dziwnie to brzmiało..

dziulka kochana o histerii córci to chyba nie do mnie chciałaś napisać, bo ja to z tych szczęściar, które od wprowadzenia mieszanki mlekozastępczej histerii nie słyszały
jakoś dawidowe zniknęła, znowu przeoczyłam, że miała wyjechać do rodziców?

Ja jak jeszcze nie byłam zalogowana na forum a tylko Was czytałam i mięliśmy jakiś dylemat dotyczący małej to mój M ciągle powtarzał "Mówiłem Ci żebyś się zalogowała na forum i zapytała dziewczyn może by Ci coś doradziły" :-)

Alicja czytając Twój post przeszły mnie ciary i łzy stanęły w oczach:-)

MAMA86 - powiem ci tak- my to tu juz jak wielka rodzina, przezylysmy razem ciaze, porody i teraz zabawa z dziecmi:)) jak siostry doslownie:))) i tak szczerze to tu dziewczyny wiedza wiecej o mnie niz sposrod moich realnych znajomych. mam nadzieje ze moj przyjazd do PL wypali i ze bede mogla sie spotkac chociaz z niektorymi z was:))) :))) Nasza grupa jest naprawde silna i zwarta i zawsze mozna sie wybeczec, posmiac, ponarzekac, doradzic - o to tu chodzi, bo bez sensu czytac ksiazki albo wciaz biegac po rade do mamy czy kogos innego.

aaaaaaaaa po niedzieli na pewno spotkam sie z AMELKA bo tez z Lyonu i pewnie strzelimy pelno fotek z naszego spotkania z naszymi dzidziami:))) serio-doczekac sie nei moge:)))

no właśnie i tego Wam troszkę zazdroszczę, że się już tak znacie :) a ja nowa i cały sęk w tym, żeby się zaaklimatyzować :D no gorzej jak się nawet nie ma do kogo biegać :( ale faktycznie tutaj raz dwa, można się wszystkiego dowiedzieć :)

NATOLIN rzeczywiscie to nie do ciebie mialam skrobac:)) juz zapomnialam do kogo a nie chce mi sie cofac stronek i szukac...chyba LOLISZKA
MAMA86 - i po co bylo w milczeniu tkwic?? ale nie przejmuj sie bo tu szybko sie mozna zaklimatywozwac:))

MALA MI- ja to pamietam smsy jak slalam namietnie do FROGG i EFY ze szpitala a juz w zyciu nei zapomne sms od EFY jak lezalam w szpitalu o tresci " no to rodze!" kurde pamietam to dokladnei ze mnie az ciary przeszly,i odpisalam "piszesz z fotela podorodwego??" a EFA "no":))))) kurcze ile my przeszlysmy razem wszystkie:))) a ja panikara szpitalna bylam do potegi entej i non stop z FROGG i EFCIA nawijalam bo nei moglam wyrobic.

A ja pamiętam jak dostałam do Ciebie sms'ka że już urodziłaś! Pamiętam że strasznie się wtedy ucieszyłam!:-)

Mój G. to też większość z Was kojarzy z nicków:-).
Łukasz właśnie przez sen jakieś dziwne dźwięki wydawał heh, dziwnie to brzmiało..

Mój udaje że go to nie rusza, ze jak mu coś opowiadam to on ma to gdzieś, ale... słucha :-) I zaimponowałyście mu, jak opisałam na forum objawy suchej skóry Justyny (przerażona ze to skaza albo jakieś AZS) i mi odpisałyście że to pewnie z suchego powietrza (fakt, nie nawilzałam wtedy!) a potem za 3-4 godziny lekarka powiedziała TO SAMO! :-) I to oglądając jej skórę czego Wy nie miałyście okazji zrobić. Widziałam w jego oczach ze myśli, że te forum wcale nie głupie :-)

Dziulka, jak się małpa z małpiatą spotka (moja ksywa z dziecinstwa!!) to się tak będzie działo ze w wiadomosciach będzie :))))))

Alicja piękne słowa, aż ssię popłakałam ze wzruszenia.

Oj to widzę,że jeśli chodzi o histerię to nie jestem sama. Moje dziecko pół wieczora marudziło jak niewiem co, widac,że zmęczona. Postanowiłam wcześniejsza kąpiel i wszystko było ok, nawet jak zjadła butle 120 ml(z miarka kleiku kukurydzianym) oczy zamknięte i włożyłam do łóżeczka i po 10 minutach zaczęła gadąc. Zaczełam ją kołysać śpiewać, a ona nie bardzo ma ochote iść spać juz opadałam z sił trwało to ok 45 minut(a ciezka ze hoho) w międzyczasie histeria( aż łezki popłunęły ehhh) i co i wkońcu pokojarzyłam kciuk w buzi( to może jest głodna) i zrobiłam jeszcze 90 i zjadła z tego 60 ml i usnęła. Wiec Loliszko u nas też wilczy głód i dzieki za info o karmieniu cycem :).
Dziulka fotka wymiata
Onesmile my bylismy w northwood piękna mała miejscowość i bardzo tęsknie za tym wszystkim ehh

To chyba tyle , ah no nie witam nowe Mamusie
I Rzutka kochana najważniejsze żebyś nie podejmowała decyzji wbrew sobie. Jestem z Toba i tak jak Efa też Ci zazdroszcze .

reklama
oj, nie wiem co to by było bez tego forum, dla mnie ciąża z Wami przy boku była naprawdę łatwiejsza :-) teraz za to można się dużo dowiedzieć i w ogóle jest fajnie.

Do góry