reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
jak Was tak czytam to dochodzę do wniosku ,ze ja chyba za dobra jestem dla swojego małza. Ja codziennie staram sie obiadek zrobic i jak przychodzi z pracy to raczej ja mu podaję. Zawsze tez jest poprane i poprasowane. Jak wyjezdza gdzues dalej (co sie zdarza tak raz na miesiąc) to tez mu na droge kanapki zrobię wieczorkiem ,zeby mial jak wyjezdza nad ranem. Ona sam na pralke i żelazko patrzy jak na ufo. Na szczescie dobrze gotuje i od czasu do czasu cos zrobi. W soboty tez pomoze mi w porzadkach, to tyle.
Doris to ja też tak mam z moim. Tylko, ze on czasem oferuje sie do prasowania, a ja tylko z niego sie smieje, bo on mnie specjalnie podchodzi ( jak ja juz prasuje), ze on to zrobi, ale jak pranie lezy 2 dni i az bije po oczach ile tego jest to sie nie zabierze za to hehehe.
Roxannka
Pracująca mama!
ehh ledwo przebrnełam ...
natolin, gratulacje dla Piotrusia :-)
efa, straszne jest dowiedzieć się o czymś takim, w dodatku takie maleństwo, a jak się jeszcze zna tę osobę to człowiek jeszcze bardziej przeżywa :-(
mała_mi aż mi się krew zagotowała jak przeczytałam twoje posty o teściowej, o tym rzuceniu zdjęcia z usg wrrr ... brak mi słów i w głowie mi się nie mieści że kobieta rodzi dziecko a potem je tak traktuje, jak twojego męża
Przykro mi że musisz tam mieszkać i z nimi przebywać, ale mam nadzieje że uda wam się szybko wyprowadzić i pokazać że nie są warci żadnej uwagi z waszej strony. Jedno co ci moge poradzić z doświadczenia, to jednak pomyśleć o tym wynajmie bo my tak kilka lat się do tego przymierzaliśmy i zawsze nam wychodziło że nas nie stać a nagle gdy dowiedzieliśmy się że jestem w ciąży, zdecydowaliśmy z dnia na dzień że pora się usamodzielnić i okazało się że jednak można i stać nas, wiadomo trzeba wtedy bardziej zaciskać pasa ale jesteśmy sami, może nie na swoim ale sami
Tylko że my się wyprowadziliśmy nie z powodu teściowej, bo ona to aż za dobra była i to też mnie denerwowało, pewnie dziwnie to brzmi
ale strasznie nam nadskakiwała, wszystko chciała za nas robić, a my chcieliśmy byc samodzielni, założyć swoją rodzine i teraz jest super 
natolin, mój mąż cały czas mi wypomina że zup nie umiem robić, a to dlatego że jak mieszkaliśmy z teściową to ona gotowała a ja zawsze mówiłam że jak tylko się wyprowadzimy to naucze się gotować zupy, no i zaraz rok minie jak mieszkamy sami a jeszcze żadnej zupy nie zrobiłam
sarisa, mój też zawsze mówi, że on uprasuje jak ja już się za to wezme ;-)
doris, to ty złota żona jesteś!
nie będe czytała twojego posta swojemu mężowi bo się jeszcze zorientuje że za dużo robi w domu 
natolin, gratulacje dla Piotrusia :-)
efa, straszne jest dowiedzieć się o czymś takim, w dodatku takie maleństwo, a jak się jeszcze zna tę osobę to człowiek jeszcze bardziej przeżywa :-(
mała_mi aż mi się krew zagotowała jak przeczytałam twoje posty o teściowej, o tym rzuceniu zdjęcia z usg wrrr ... brak mi słów i w głowie mi się nie mieści że kobieta rodzi dziecko a potem je tak traktuje, jak twojego męża
natolin, mój mąż cały czas mi wypomina że zup nie umiem robić, a to dlatego że jak mieszkaliśmy z teściową to ona gotowała a ja zawsze mówiłam że jak tylko się wyprowadzimy to naucze się gotować zupy, no i zaraz rok minie jak mieszkamy sami a jeszcze żadnej zupy nie zrobiłam

sarisa, mój też zawsze mówi, że on uprasuje jak ja już się za to wezme ;-)
doris, to ty złota żona jesteś!

dorisday2512
sarisa to mamy model z tej samej fabryki chyba :-)
roxi teraz to JA chetnie poczytam mojemu jak wyglądają najbardziej "trendy" związki i niech sie zabiera do roboty
a gdzie jest dawidowe? meldowała sie dzisiaj ?
roxi teraz to JA chetnie poczytam mojemu jak wyglądają najbardziej "trendy" związki i niech sie zabiera do roboty

a gdzie jest dawidowe? meldowała sie dzisiaj ?
dorisday2512
no masz rację. Szkoda :-( . W ciazy bylysmy taka zwarta grupa , a teraz kazdego dnia ktos nas opuszcza i nowe mamusie sie pojawiają. Ciekawe co u ladygab, karen,smoniq i innych co zniekneły.
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
oj poczytaj poczytaj niech wie, że inni tak dobrze jak on nie mają, i jaki skarb ma w domuroxi teraz to JA chetnie poczytam mojemu jak wyglądają najbardziej "trendy" związki i niech sie zabiera do roboty![]()
rano do mnie pisała, może czasu nie miała później coś skrobnąć, a nas nadgonić nie jest łatwoa gdzie jest dawidowe? meldowała sie dzisiaj ?
Ja uciekam żeby troche snu złapać, bo moje dziecie niestety nadal popsute
Dobrej nocki