onesmile
Świat według Pafffcia
Witam sie popoludniowa pora:-)
Mlody spi po szczepieniu i mam chwilke,zeby naskrobac dwa slowa:
happybetti, aniawa - gratulujemy suwaczkow!
Ida - spoznione ale szczere gratulacje z okazji 4 miesiecy! :-)
sarisa - mamy nadzieje,ze szczepienie gladko poszlo!
efa - niezla farciara z Ciebie ;-) Grtuluje Mamie :-)
emiliab - fajna data urodzin :-)
Pawcio juz na rekach, wiec pisze tylko prawa...
Co to ja mialam...aaaa - czarodziejkam - wspieram duchowo w zmaganiach z tluszczykiem:-) Sama niebawem ruszam do boju.
Rzutka - szczescie w nieszczesciu...Przytulam mocno!!
strip - jak zawsze wspolczuje nocki...
margerrita - Tobie tez!!!Bidulko...
Maly wyje. cdn
Nasza Myszka po szczepieniu marudzi okropnie. Rozplakal sie i nie dal rady spokoic. W koncu zjadl 60tke i usnal, ale co chwile przez sen placze, bidulek.
Juz nie wiem, co mialam napisac...Przede wszystkim jeszcze raz dziekuje za wczorajsze zyczenia urodzinowe, pieeekne bukiety i wypasione torty!!! :-)
Dzis sie nawet wyspalam, byla tylko jedna pobudka o 4tej. O polnocy byla butla na spiocha, potem 4ta i 7dma rano. Ale pospalismy jeszcze do 10tej:-) Byla piekna pogoda, 15 stopni w sloncu. Do lekarza poszlismy spacerkiem w sloneczku i az kurtke musialam zdjac, bo tak prazylo. Czuc juz wiosne w powietrzu i baaaardzo sie z tego ciesze.
Mlody spi po szczepieniu i mam chwilke,zeby naskrobac dwa slowa:
happybetti, aniawa - gratulujemy suwaczkow!
Ida - spoznione ale szczere gratulacje z okazji 4 miesiecy! :-)
sarisa - mamy nadzieje,ze szczepienie gladko poszlo!
efa - niezla farciara z Ciebie ;-) Grtuluje Mamie :-)
emiliab - fajna data urodzin :-)
Pawcio juz na rekach, wiec pisze tylko prawa...
Co to ja mialam...aaaa - czarodziejkam - wspieram duchowo w zmaganiach z tluszczykiem:-) Sama niebawem ruszam do boju.
Rzutka - szczescie w nieszczesciu...Przytulam mocno!!
strip - jak zawsze wspolczuje nocki...
margerrita - Tobie tez!!!Bidulko...
Maly wyje. cdn
Nasza Myszka po szczepieniu marudzi okropnie. Rozplakal sie i nie dal rady spokoic. W koncu zjadl 60tke i usnal, ale co chwile przez sen placze, bidulek.
Juz nie wiem, co mialam napisac...Przede wszystkim jeszcze raz dziekuje za wczorajsze zyczenia urodzinowe, pieeekne bukiety i wypasione torty!!! :-)
Dzis sie nawet wyspalam, byla tylko jedna pobudka o 4tej. O polnocy byla butla na spiocha, potem 4ta i 7dma rano. Ale pospalismy jeszcze do 10tej:-) Byla piekna pogoda, 15 stopni w sloncu. Do lekarza poszlismy spacerkiem w sloneczku i az kurtke musialam zdjac, bo tak prazylo. Czuc juz wiosne w powietrzu i baaaardzo sie z tego ciesze.
Ostatnia edycja: