reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Efuś przytulaski:*,no,szkoda,ze te zasady takie durne:(.
Magnolia,zmieniaj lekarkę jak najszybciej,to nie ma sensu.do lekarza trzeba miec zaufanie,a nie wkurzać się przy każdej wizycie- tu chodzi o zdrowie dziecka.
Biedna dobranocka:-(...Niech szybko wraca do zdrowia...

reklama
młody właśnie się wydarł, poszłam zobaczyć o co, a on spał w łóżeczku i się tak dziwnie skulał,że wylądował buzią w kąciku między materacem i prętami(a raczej tym materiałem na nich) i nie umiał się wydostać buraczek :p

Przekażcie dobranocce życzenia szybkiego powrotu do zdrowia.

Mój łobuz miał dzisiaj jakiś dziwny dzień. Nie potrafił dłużej pospać, jego drzemki trwały po 10 minut. Jedynie w samochodzie zasnął mi na dłuższą chwilę. W efekcie ciągle był niewyspany. Do tego po każdym posiłku ulewało mu się. Mimo to od rana śmiał się, gaworzył, piszczał. Oczywiście po chwili zaczynał marudzić, zasypiał na kilka minut i tak w kółko. Myślałam, że oszaleję. Na szczęście padł o 18:00.

Dzięki za przytulaski, kochane moje!
niestety, mojej nagrody już nie uratuję - anulowano. Z mamy nagrodą będzie to samo, w życiu tylu paragonów nie uzbieram i to sprzed 9 lutego.

Na weekend znikam, mąż przyjeżdża :biggrin2:
Niestety, chory, więc nici z bara-bara.

Papatki i do poniedziałku :-*

no wreszcie Was nadrobilam (od wczoraj)
macie tempo :-)

Ja dzis rano z malutkim bylam na szczepieniu i pól dnia byl taki senny i placzliwy i spędzil te półdnia u mnie w chuscie , a potem zaczął strasznie plakac i nie moglam go uspokoic . Musialam zapodac czopeczek i teraz jest ok. Ogólnie na szczepieniu byla bardzo dzielny , nawet nie jęknął :-). Wazy juz .... uwaga.... 6900! :-) maly klocus .
Aha mialam Wam napisac ,ze maly po kaszce ,która dostał na noc spał od 21-szej do 3-ciej , a potem spal do 7-mej . Potem jeszcze zasnął i spalismy do 9.40 :-) :-)- takze dzis jestem super wyspana .

A teraz włączam się w wasze posty:
flicklis witaj
elizabenet i aniawa to mialyscie przezycia na drogach!. Uwazajcie na siebie i maluszki!
margerita strasznie mi przykro ,ze trafilas na takiego "złodzieja" a nie sprzedawce. Mam nadzieje ,ze uda Ci sie odzyskac kasę.
pszczylaszczka ze tez chce Ci sie tak bawic sie w kuchni :-) no no !
natolin Ci Twoi sasiedzi to powariowali? Aha , dzięki za info o dobranocce, a czy ona zostala w szpitalu?
e-lona - gratuluje wygranej. Mała rzecz a cieszy. Ja to nic nie dostalam z tych ankiet co wypełnialam :-(
efa- cholerni kanciarze . Ale to jest tak jak na komórkę przysylaja czasem z sieci , ze wygralas samochod - bzdury (kiedys Waiss z radia zet dzwonil wyjasniac takie sprawy)
magnolia nie dziwie sie ze sie poryczałas ... toz to nie lekarz. Wiem ,ze się martwisz , a ta lekarka sobie normalnie jaja robi. Dziwczyny mają racje trzeba zmienic.
sarisa Ty chyba zartujesz z tą karą! Czy oni są nienormalni?!

Oj, Efa, a moze jednak uda się coś skombinować? Ja miałam i chyba nadal mam paragony ale tylko z mleka niestety!

Natolinko, dziękuję Ci za przekazanie wieści, choć nie są one radosne... Spędziłam w szpitalu prawie 5 godzin, bo maszyna w laboratorium sie popsuła i długo czekałam na wyniki. Justyna była grzeczna, całe szczęscie. Wyniki okazały się ok, ale na diagnozie napisali że mam ostre zapalenie oskrzeli i dostałam antybiotyk co 12h, Amotaks 1g. Wreszcie się lepiej poczuję! :-)

reklama
Muszę odnaleźć instrukcję obsługi bo jakiś ERROR mi w Hubsonie wystąpił ;-)

czyścisz monitor !!! :-D :laugh2:

potem jak zaczela gadac (ona NIGDY nie beczy jak sie budzi tylko GADA!!) to nei sposob spac bo od razu smiech sie pcha na usta:)) /

u nas podobnie z tym że najpierw zaczyna od krzyku: krzyknie raz, drugi raz posiedzi cicho, zobaczy że nikt sie nad nią nie pojawił to zaczyna gadać do szczebelków :laugh2:

Cześć dziewczyny.
Ja tylko na chwilę, bo czasu kompletnie brak. Dzisiaj i jutro będziemy robić tort na urodziny syna. Goście pewnie będą się pojawiać w sb i nd. Chałupę trzeba ogarnąć. Przed godzinką dostałam paczkę. Myślałam, że to zdjęcia, a tu nagroda z konkursu o którym zupełnie zapomniałam. Zobaczcie co przysłali:
Zobacz załącznik 326345Zobacz załącznik 326346

gratulacje!

Ech, ten konkurs gerbera to ściema. Wysłałam 10 zgłoszeń, wygrało jedno z nich, ale żeby dostać nagrodę, muszę pokazać paragony - każdy za 15 zł za gerbera - na wszystkie 10 zgłoszeń, a nie tylko na to jedno, co wygrało. Maksymalne robienie ludzi w balona. Bo oczywiście w sytuacji, w której nie mam 10 paragonów, nie wygrywam nic. No i nie wygrałam nic, bo paragony mam tylko (aż) 3.
Kupa dupa kupa i jeszcze raz dupa.
Idę Was czytać.
czekam na przytulaski, bo strasznie jest mi przykro i czuję się zawiedziona. Oszukana.

Efuś przytulam, przytulam, przytulam.

A na nich rzucam klątwę: niech Wam wszystko z lodówki się zepsuje i seks już nie smakuje!! :rofl2:

Spędziłam w szpitalu prawie 5 godzin, bo maszyna w laboratorium sie popsuła i długo czekałam na wyniki. Justyna była grzeczna, całe szczęscie. Wyniki okazały się ok, ale na diagnozie napisali że mam ostre zapalenie oskrzeli i dostałam antybiotyk co 12h, Amotaks 1g. Wreszcie się lepiej poczuję! :-)

biedactw,o Tobie ( a właściwe Wam :-p) też przesyłam mnóstwo przytulasków. Zdrowiej szybciutko! A jak tam dzidziuś?

Do góry