reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Dziewczyny, ale ja bym do fryzjera poszła, wyglądam już strasznie. Jejku, po porodzie nie będzie jak....cholerka. Może po poniedziałkowej wizycie, jak wzystko bedzie dobrze, to się skuszę? Co myślicie?
ja ide w sobote - musze sie troche odchamić od tego ciaglego siedzenia w domu... Boze swiety nigdy nie bylam tak zamknieta w 4scianach, normalnie masakra... DO tego moje dziecko juz reklamy i bajki zaczyna recytowac wiec ja juz chce koniec tego koszmaru i wreszcie wyjsc z nim na dwor i zaczac aktywnie spedzac czas bo mnie to juz zalamuje...

jak czujesz się dobrze, to idź :) ja też bym chętne poszła na podcięcie i baleyage ;) i pójdę! 8 kwietnia! Już postanowiłam! Jak wybije mi magiczna data zakończenia 37tc to wstaję z łóżka! A co! :)
SUper, ekstra plan! Tylko co my wtedy na bb bedziemy czytac jak Ty znikniesz??? Chyba ze Ipada masz :-)

reklama
Ja też niestety zauważyłam u siebie rozstępy, ale na szczęscie tylko kilka malusieńkich po bokach, koleżanka doradziła mi krem fissan niemiecki i od 3 dni się nim smaruję i zbladły i juz ich tak nie widać więc chyba pomaga, on jest przeciw rostępom ale pomaga też na istniejące

Ja go używam cały czas i jestem zadowolona.Brzuszek ładnie natłuszczony i zeeero rozstępów:))

margola-dobrze,że już wróciłaś,uważaj na siebie i dzidziolka
lilou-no to wszystkiego najlepszego!!!

Ja już odwaliłam kawał dobrej roboty poza domem,teraz-czas na robotę w domu.Mam dziś tyle energii,chce któraś???Chętnie się podzielę... Jak co,to dać znać.Uciekam;-)

asiunia nie mam IPAD-a, ale kończy mi się za miesiąc umowa w orange i tak się przymierzam do jakiegoś fajnego telefonu :-) może wybiorę taki, który umożliwia czatowanie :-D

Dziewczyny właśnie dostałam jaieś pismo i nie rozumiem go .wychodzi że to księgowa z firmy wysłała mi go.
Jakaś informacja do wniosku o świadczenia rehabliitacyjne na drugie kartce informacje o niezdolności do pracy na kolejnej zaświadczenie o stanie zdrowia i kolejnej jakiś wywiad zawodowy .czy wy coś takiego dostałyście też przecież ja za 43 dni rodzić mama ;-)
jeśli coś wiecie dajcie znać

asiunia nie mam IPAD-a, ale kończy mi się za miesiąc umowa w orange i tak się przymierzam do jakiegoś fajnego telefonu :-) może wybiorę taki, który umożliwia czatowanie :-D
JA korzystam czesto z telefonu jak wchodze tu na bb. MOzecie poznac to po tym ze nie cytuje waszych odpowiedzi :-D ale kozystam wtedy i tam z internetu domowego bo jakos szyciej mi dziala, a jak laczy przez siec to tak wolno ze hej i do tego za to placisz wiec wogole... Ostatnio jak w szpitalu bylam to chcialam sie polaczyc z wami ale tak dlugo laczylo ze stwierdizlam iz przeczekam te pare dni :-)

a ja tak czytam i trochę zazdroszczę,że mężów macie o normalnych porach w domu;) mój do 18 w pracy..zanim wróci, potem obiad, jeszcze jakieś zakupy chociaż żywnościowe bo na inne się już nie zdąży,coś do załatwienia...i dzień leci, tak właśnie patrze na słonko za oknem i myślę,że fajnie by było jakby wracał do domu ,hehe

a dziś sr , mężu się cieszy, bo będziemy bawić się lalkami;-)

paprotka a jesteś na zwolnieniu??bo kiedyś było tak że po upływie 180 dni zwolnienia trzeba było złożyć do zusu wniosek o świadczenie rehabilitacyjne jeśli było się dalej niezdolnym do pracy,ale teraz możesz być na zwoln 270 dni i nie trzeba nic takiego składać,tak mi się wydaje bo ja już jestem ponad 180 dni
najlepiej zadzwoń i się spytaj księgowej albo do zusu

tak ja jestem na zwolniemiu prawie cała ciaze bo mialam kłopoty z poprzednią i z zajściem w ciaze ,wiecie co tak sie zdenerwowałam ze maskara

reklama
a ja tak czytam i trochę zazdroszczę,że mężów macie o normalnych porach w domu;) mój do 18 w pracy..zanim wróci, potem obiad, jeszcze jakieś zakupy chociaż żywnościowe bo na inne się już nie zdąży,coś do załatwienia...i dzień leci, tak właśnie patrze na słonko za oknem i myślę,że fajnie by było jakby wracał do domu ,hehe

a dziś sr , mężu się cieszy, bo będziemy bawić się lalkami;-)
moj tez wraca wieczorami do domu. Teraz to chociaz z rana go jeszcze mialam (jk na 10szedl) ale od poniedzialku juz sie skonczy... Nie bede go miala od switu az do zmierzchu... No moze latem jeszcze troche dnia zaliczy bo dzien jest dluzszy co nie :-)

Do góry