reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
sarisa -Paffcio juz pare tygodni temu obrazil sie na moje cyce i je tylko z butli :-(
doris - boli, jak masuje. Wlasnie kapuche wladowalam pod stanik, poczekam ze 2 godziny i probuje sciagnac skurczybyka. A Ty w koncu zazylas antybiotyk? Jak Twoj cyculek?
kasia33 - a Twoj Paffcio grzeczny?
ja w koncu nie wzięłam tego antybiotyku, ale juz prawie bo myslalam ,ze ból nie minie .... no ale udało się u mnie pomogły długie kąpiele w goracej wodzie i strumien prysznica wraz z intensywnym masazem.
Zobacz załącznik 330475Zobacz załącznik 330474
a oto FRANCUSKIE BAGIETKI))) jak wspomnialam, poszlam do piekarni
)) a co tam!! na chrzest matka musi wygladac przyzwoicie nie??
mezowi szczeka opadla
)
.... a jak mąż będzie głodny to mu masłem przesmarujesz i niech wcina :-)
sugar_and_spice
matka Króla
A ja mam dość karmienia piersią, ciągle ostatnio jakieś zastoje. Wie któraś jak przestać łagodnie?
dorisday2512
Fanka BB :)
sugar no trza by było co któres karmienie zapodac mm , i ściagac z piersi tylko nadmiar zeby piersi przestaly produkowac tyle co zwykle. Łagodnie=stopniowo
a ja próbuję wstawic fotkę tym dziwnym sposobem za zamknietym i ni chu chu :-( ehh kiepska jestem i zaraz tym rzuce w kąt.
a ja próbuję wstawic fotkę tym dziwnym sposobem za zamknietym i ni chu chu :-( ehh kiepska jestem i zaraz tym rzuce w kąt.
cambria
Mama Karolka 2010
Witam się wieczorową porą:-) dawno nic nie pisałam ale oczywiście czytam Was codziennie-uzależnienie 
Sugar cieszę się,że wróciłaś,bo piszesz tak z jajem a ja to lubię;-)
Sarisa oczywiście klikam
Onesmile mam nadzieję,że pierś już lepiej
Miłych snów i przespanej nocy wszystkim życzę

Sarisa oczywiście klikam
Ostatnia edycja:
reklama
Witam się wieczorową porą:-) dawno nic nie pisałam ale oczywiście czytam Was codziennie-uzależnienie
Mamaagusi jesteś strasznie dziecinna sorry ale musiałam to napisać!!!
Sarisa oczywiście klikam
masz do tego prawo tylko myślę, że jak ktoś ocenia kogoś kogo nie zna w ogóle to chyba nie jest adekwatna ocena. wymieniłyśmy chociaż razem jakiś 1 post??
No to widzę, że różnie w tych szpitalach jest. u niej nawet jej mąż tylko chwilkę widział małą i go wywalili. no mam nadzieję, że jutro małą dostanie już na stałe