reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

strip no to widzę u Ciebie też takie pracowite pielęgniary były...
Ida mnie też takie drobiazgi właśnie najczęściej wkurzają, tyle, że Ty to bardziej zakochana to Ci wspólnych wieczorów żal, mi dobrze na bb :-D

reklama
sarisa -Paffcio juz pare tygodni temu obrazil sie na moje cyce i je tylko z butli :-(

doris - boli, jak masuje. Wlasnie kapuche wladowalam pod stanik, poczekam ze 2 godziny i probuje sciagnac skurczybyka. A Ty w koncu zazylas antybiotyk? Jak Twoj cyculek?

kasia33 - a Twoj Paffcio grzeczny?

ja w koncu nie wzięłam tego antybiotyku, ale juz prawie bo myslalam ,ze ból nie minie .... no ale udało się u mnie pomogły długie kąpiele w goracej wodzie i strumien prysznica wraz z intensywnym masazem.

Zobacz załącznik 330475Zobacz załącznik 330474

a oto FRANCUSKIE BAGIETKI:)))) jak wspomnialam, poszlam do piekarni:))) a co tam!! na chrzest matka musi wygladac przyzwoicie nie??:) mezowi szczeka opadla:))

.... a jak mąż będzie głodny to mu masłem przesmarujesz i niech wcina :-)

ja tylko na chwilke aby zyczyc wszystkim dobrej nocki.mnie wlasnie dopadl doooooool gigant;(poczytam troszke i spac moze jutro bedzie lepiej:(

Miniu no co Ty jaki doooooool jaki gigant. co sie dzieje ...

Edit: Nat kibicowalam zostalo jeszcze 25 ;)

Zegnam sie i ide spac, bo zmeczone oczy mam ..... kolorowych

Ostatnia edycja:
sugar no trza by było co któres karmienie zapodac mm , i ściagac z piersi tylko nadmiar zeby piersi przestaly produkowac tyle co zwykle. Łagodnie=stopniowo

a ja próbuję wstawic fotkę tym dziwnym sposobem za zamknietym i ni chu chu :-( ehh kiepska jestem i zaraz tym rzuce w kąt.

Witam się wieczorową porą:-) dawno nic nie pisałam ale oczywiście czytam Was codziennie-uzależnienie :tak:

Sugar cieszę się,że wróciłaś,bo piszesz tak z jajem a ja to lubię;-)
Sarisa oczywiście klikam
Onesmile mam nadzieję,że pierś już lepiej

Miłych snów i przespanej nocy wszystkim życzę

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się wieczorową porą:-) dawno nic nie pisałam ale oczywiście czytam Was codziennie-uzależnienie :tak:

Mamaagusi jesteś strasznie dziecinna sorry ale musiałam to napisać!!!
Sugar cieszę się,że wróciłaś,bo piszesz tak z jajem a ja to lubię;-)
Sarisa oczywiście klikam
Onesmile mam nadzieję,że pierś już lepiej

Miłych snów i przespanej nocy wszystkim życzę

masz do tego prawo tylko myślę, że jak ktoś ocenia kogoś kogo nie zna w ogóle to chyba nie jest adekwatna ocena. wymieniłyśmy chociaż razem jakiś 1 post??

No to widzę, że różnie w tych szpitalach jest. u niej nawet jej mąż tylko chwilkę widział małą i go wywalili. no mam nadzieję, że jutro małą dostanie już na stałe

Do góry