reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ewe dobrze główkujesz - a swoją drogą - witaj w klubie :-D

mamii oswiec swoja stara kolezanke z zaawansowana skleroza bo nie zrozumialam o co chodzi witaj w klubie ??

buziaczek a u nas byl chlopka mega mozg ktory nie dostal nie na dzienna medycyne i musila pojsc na wieczorowa masakra to byl wtedy dramat cala klasa mu wspolczula i jeszcze kilka trakich przypadkow bylo ze sie mozgi nie podostawaly a takie przecietniaczki gdzies tam z boku cichaczem sie przeslizgnely

bosa trzymaj sie mam nadzieje ze pokarm niebawem sie pojawi

reklama
papciarkowa mi się wydaje że to jak z firankami będzie, czyli jak będzie dobrze powieszone to się wyprostuje. Zresztą moja moskitiera jest teraz tak pognieciona że bardziej by nie może i w sumie liczę na to że po wypraniu będzie bardziej prosta;)

bosa trzymam kciuki za pokarm &&&

Ewe ja też rocznik 85 w tym sensie :-) też były mega problemy żeby się gdzieś dostać na studia i w ogóle, a teraz trzeci nabór na studia i jeszcze wolne miejsca są - masakra. A ja też się mogę do Krakowa na spacerek wprosić ??? Ja w Krakowie urodzona - i pół rodzinki w Krakowie mamy - więc czasami bywam ... :tak:

Bosa &&&&&&&&&&&&&

Papcia
przecież ja tak pół żartem pół serio o tych ruchach maleństwa ;-) wiem, że każdy ma inaczej. Tylko mi się tak śmiać chciało, że tak napisałaś a nasz szaleniec taki popis wczoraj dać.

mamii dziekuje za oświecenie ;-) oczywiscie zapraszam do Krakowa na piwko lub jakies inne pysznosci im nas bedzie wiecej tym weselej :tak:

ja juz dospałam teraz sniadanko a potemzabieram sie za ciasto czekoladowe:tak: miałam dzis jechac do miasta ale pada jak jasna ciasna:szok: moze po południu sie rozpogodzi??????????

Bosa- tak to juz jest ze zanim pojawi sie pokarm to 2-3 dni jak masz przy sobie laktator to spróbuj odciagnąc sobie pokarm szybciej ci poleci:tak: ja odrazu zabieram ze soba do szpitala zeby udrożnic kanaliki

A ja siedze w domku i czekam na pieklo :):ninja2: Cierpliwosc Nam sie absolutnie wyczerpala i opiekuje sie wlasnie 3 dzieci:sorry: Jest bosko:eek::-D

Bosa, nie walcz ze Stelka :) Butelka to nie jest takie okropne wyjscie czasami i szok, ze musialas placic, zeby normalnie zostac potraktowana:angry:

Wiecie co dzis bede miec na obiad? Bo ja jeszcze nie.... Jakies pomysly?:rofl2:

Witam sie i znow jestem w szoku!!
Co nie wejde to kolejna rozpakowana... ale Dziewczyny maja szczescie:))
U nas nocka superowa, tylko jedno siku:) Teraz czas na sniadanko, potem jakis deserek z kawka no i musze sie za obiad i sprzatanie wziac... mam wrazenie, ze coraz brudniej w tym mieszkaniu;/ Masakra jakas

Mammi nie martw sie rozstepami, wydaje mi sie, ze jak zbledna to nie bedzie ich wcale widac, glowa do gory:))

Buziaczek teraz to chyba piwa na rynku w Krakowie za 7 zl bys nie kupila:))

Bosa biedactwo... trzymam kciuki za laktacje i zeby rany po cc sie szybko goily a Stelka byla bardziej spokojna

Harsh ja u siebie serwuje dzis zupke porowo ziemniaczana... ale to nie wszyscy lubia:))

reklama
Do góry