reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Aestima - opcja z dynią ogromnie mi się podoba!!!! :) Moj a siostra zawsze mówiła o arbuzie.. tez dobre.. ;-)
a ankietke przyślij :)
aaga - podoba mi się ten wózek. czy dobrze widzę, że ejst tylko spacerówka, tylko rozkładana na płasko? + rozumiem takie materiałowe wkładki zamiast gondolki? Podoba mi się taki patent . Chyba muszę się zacząć oglądać za wózkiem.. rzeczywiśćie powoli w III trymestr wchodzimy..

zebrra - super, że wróciłaś! Ale historii lekarsko-szpitalnych nie zazdroszczę... duuużo zdrówka dla Was. Jestem pełna podziwu, żeś w tym szpitalu wytrzymała... ja byłam z Krzysiem jak miał 4 tyg w szpitalu przez 5 dni. generalnie zdrowa a i tak pod koniec niezłego załamania nerwów dostałam... Dzielnaś!
A co do koleżanki. hm.. słów brak. też bym miała ochotę się tylko honorem unieść i tyle.. w sumie dobrze wyszło, ze kółko okazało się nie do końca sprawne. Może Olaf musi przyjść i namarudzić na kółko po czym stwierdzić, ze weźmie i "ile pojeździ to pojeździ" a późńiej dopiero naprawiać.. ? ;-)

Kobity moje witajcie:)

U mnie dzisiaj troszkę lepiej, ale nadal nie mam humoru - strasznie mnie to męczy, bo normalnie tryskam pozytywną energią... Gardło, głowa, katar są, ale nie dokuczają tak strasznie. Spróbuję się pouśmiechać na siłę - podobno pomaga:))) Mózg nie rozróżnia śmiechu udawanego od naturalnego i tak czy siak wytwarza jakieś pozytywne hormony:)) O już mi lepiej;))

pomaga, pomaga.. i dobra komedia i gorzka czekolada ;-)
doskonale Cię rozumiem, ja w etj ciąży też mam miliard dołków zamiast górek.. brrr.
Jak wyzdrowiejemy, to przynajmniej na spacerki bedzie możbna chodzić

JA CHCĘ JUŻ WIOSNĘ!!!!

zdrówka dla chorowitek i sił dla bolących kręgosłupów!!!

reklama
Cześć Ivona, tutaj na czerwcówkach jest kilka wątków, które Cię zainteresują i na których dowiesz się wszystkiego:) Na tym wątku zazwyczaj gadamy o naszych codziennych radościach i smutkach, o tym co robimy w danej chwili, co zjadłyśmy na obiad, itp:) Takie codzienne ploteczki:)

Dzięki na radę, narazie się tutaj powoli odnajduję i napewno poczytam inne działy, w końcu teraz zostało mi szkolenie z tego tematu ;) A dynia jest THE BEST też się uśmiałam :laugh2:

Madzioolka dzięki za radę, gdzieś słyszałam informację że waga dziecka jest genetyczna, więc sprawdzając co było w mojej rodzinie i mięża zainwestuję w ubranka min 56/62 :)

misialina trzymaj się ciepło u lekarza, mnie to czeka na początku przyszłego tygodnia, aż mi się żąłądek skkręca jak sobie pomyślę o tym badaniu :/

Ja dzisiaj na obiadek mam zupkę pomidorową i może zrobie borówki z makaronem które ostały mi się jeszcze w zamrażarce mniamm... :)
Do miasta dzisiaj się nie wybieram jak widzę temp. -10 a jestem strasznym zmarzluchem

O! Ivona - dobry pomysł z borówkami. Ja mam jeszcze jagody więc zrobię sobie makaron w serkiem białym, ze śmiataną i jagodami:) To jest to!

Mrsmoon, Nutria dzięki Babeczki! :)

Może Olaf musi przyjść i namarudzić na kółko po czym stwierdzić, ze weźmie i "ile pojeździ to pojeździ" a późńiej dopiero naprawiać.. ? ;-)
Heheh niezły pomysł ;)

Ivona witaj :) Mój Jasiek urodził się z wagą prawie 4kg i miał 54cm. Rozmiar 56 nosił przez pierwszy mc życia :)
Z ciekawości zapytam, pracujesz w hsbc?

Mrsmoon, Nutria dzięki Babeczki! :)

Heheh niezły pomysł ;)

Ivona witaj :) Mój Jasiek urodził się z wagą prawie 4kg i miał 54cm. Rozmiar 56 nosił przez pierwszy mc życia :)
Z ciekawości zapytam, pracujesz w hsbc?

No więc własnie a strzelac to szkoda kasy, najwyżej kupię tak awaryjnie kilka sztuk jakby dzidzi się pospieszyło a w okolicach 8/9 m-c może będzie więcej coś wiadomo, zawsze może jakaś modelka wyjść która będzie póżniej mieć 180 cm :))

Jeśli chodzi o pracę to nie pracuję w hsbc nawet tam się nie starałam chociaż chyba wolałabym pracę w centrali niż w oddziale a oni mają chyba w Zabierzowie k/Krakowa.

no i zjadłam:) makaron, a na to pokruszony ser biały i na wierzch mieszanka jagód ze śmiataną jogurtową i cukrem brązowym...

tak się najadłam że ledwo doczłapałam się od stołu na kanapę - życie jest piękne;)))

Zeberrko, nie będziesz żałować:)

Ivona - dzięki za pomysł!

Dziewczyny..ale mi narobiłyście apetytu na ten makaron z serem i owocami!!!!! Ja raczej z truskawkami lub malinamibym zjadła, bo unikam owoców wygladających jak czarne porzeczki!!! Mam na nie straszne uczulenie, kiedyś wypiłam sok Bobo Frut porzeczkowy i w ciągu 15 minut tak spuchałam, że wygladałam jakby ważyła ze 250 kg!!!! Dobrze, że nie puchł mi przełyk bo udusiłabym się w ciągu paru minut. Lekarz z karetki jak mnie zobaczył to się przestraszył!!!!! Teraz unikam owoców porzeczkopodobnych :-) i jak na razie jest ok.
Zebrra - nie ładnie Cię koleżanka załatwila z tym wózkiem!!! Ja bym chyba jej podziękowała i szukała czegoś taniego na necie, mozna trafić naprawdę okazyjnie wózek :-)
Silva - cieszę się, że humorek się poprawił :-)
Ivona - witam na forum :-)

Ja odebrałam wynik z badania moczu, jest wszystko w normie a dyskomfort pęcherza dalej się utrzymuje choć dziś o wiele, wiele lepiej jest niż było. Dzwoniłam do gina, a właściwie rozmawiałam z jego rejestratorką ma mu przekazać info ode mnie więc czekam na dalsze wskazówki.

reklama
Czesc Dziewczynki!!
Wybaczcie ze zadko sie odzywam ale mam takie tyly w czytaniu ze jedyne co moge to probowac zlapac co sie dzieje ogolnie.
Ciesze sie ze u wszystkich dobrze i nie ma wiekszych boli niz te ktore da sie opanowac czy raczej zniesc ( tez mam kilka :)) wiec czasem dobrze czasem zle :tak:

Zebrra Przykro mi bardzo z tego co cie spotyka mam nadzieje ze wreszcie zaswieci slonko u was :)) i powaznie mysle ze powinien sie teraz ktos zatroszczyc o ciebie dla odmiany , trzymam kciuki i zdrowka!!!

Powiedzcie mi czy wy juz macie jakies torby do szpitala przyszykowane?

Do góry