reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Zyraffka ja podawałam czopki eferalgan co 4 a ibum w syropie co 7:(

Ewela ja zauważyłam...szkoda, że nie byliście we Wrocławiu:)

reklama
Mam strasznego doła...
Mam męża, dziecko, rodzinę... wydaje sie ze to spelnienie marzeń, ale jednak chyba nie dla mnie....
Wszystko niby jest tak jak powinno, ale ja czuje sie samotna i opuszczona... Prawie zupelnie stracilam kontakt z najlepsza kolezanka, a tylko dlatego ze mieszkam na drugim koncu miasta i mieszkam z Tesciami. Jej synek chodzi teraz do szkoly i nie moze juz tak przyjezdzac jak kiedys....
Zreszta nie tylko o to chodzi....
Kocham Basię i ciesze sie ze jest, ale czy tylko na tym polega zycie?
Kiedy zacznie sie jakis nowy ciekawszy etap?
Mam nadzieje ze szybko bo tego etapu mam dosyć...

wiesz co powiem ci tak: bardzo dobrze ze to wszytko tutaj piszesz... mysle ze wiele dziewczyn ma czasami dośc, tylko nie każda to mówi,(mają jakis sterotym że trzeba byc twardym, nie narzekac, i zawsze mówic ze jest super nawet gdy jest ŹLE!!!! jestem pewna tego nie z takimi ludzmi pracuje:) poprostu wszytko cie przerosło, a rodzina , to obowiąki, dziecko to nie lalka, trzeba sie tą istotką opiekowac...ale ok 2 roku zycia jest lepiej...dziecko staje sie samodzileniejsze:) i naprawde nie potępiaj sie za to co piszesz... nikt nie ejst robotem, jesteśmy tylko ludzmi, przeciesz nie bijesz swojej córki, nie zostawiasz na cały dzien samej...jesteś kochającamatka:) i ona cie potrzeboje...i pamietaj nadejda lepsze chwile:) ze pomyslisz ale szybko urosła, juz taka panienka:) głowa do góry jak chceszpisz na priva...zawsze ci pomoge;)))

Eliza_eM - gratulacje dla Mikusia:-)

eagle - dużo zdrówka dla twoich szkrabków , bidulki:-(

nadika - super, ze ci się tak ładnie odstawić udało:tak:

kahna - dobrze przeczytałam, ze Julek ma 12 zębów:szok::szok:

Klementinka - Majusia tez ma jakiś swój własny język:-):-) i gada nim np z gołębiami na balkonie:-D:-D

zyrraffka - jak temperatura? utrzymuje się?

MagdaM - i jak u chłopców? Kiedy Szymek wyjdzie ze szpitala?

Perfecta - może rób pól na pół, cześć zmiksuj, część nie

12 wyszedl:) ale to genetyczne, tesciowa sprawdzala w ksiązeczce zdrowia męża i na 8 m-cy mial 11 zębów:) córka jak miała 3 m-ce to miała 2 zęby a na 12 m-cy miała 18...:)

dziewczyny jak tak czytałam dziś forum, to od tego m-ca czy 3 tyg ewa od blixniaków ani raz sie nie odezwała...ciekawe co u niej?? ma ktoś z nią jakiś konakt??? ciekawe jak kuba i szymek? i wogole jak jej zycie/??

Witam sie wieczornie:-)

Eliza - gratulacje dla Mikusia, fajny widok te pierwsze nieporadne kroczki:tak:

Eagle - zdroweczka dla dzieciaczków. I jak byłaś u pediatry z Tomkiem?

Koriander - mnie coś ominęło, Ty chcesz Lilę odstawić od piersi??

Perfecta - Ty normalnie wymiatasz z tymi przepisami!!!!

Ewela - witaj spowrotem

Kahna - Jukeczek szaleje z zębolami, 12 to niezły wynik!!!!!

aisa - dzieci zmieniają w naszym zyciu bardzo wiele, u mnie świat stanął na głowie. Z tego co piszesz masz pomoc najbliższych przy córeczce - to bardzo dobrze. Może wybierz się do lekarza, zacznij zmieniać coś w swoim zyciu bo takie nastawienie do niczego dobrego nie prowadzi. Trzymam kciuki by było dobrze, i pamiętaj dzieci są cudem świata!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ewela - nawet kilka dni temu pytałam gdzie się podziewasz... :(

Perfecta - palec już dobrze ;) a na obiad zrobiłam coś w stylu gołąbki bez zawijania, ale masakra, nie polecam.... na jutro mam schabik, a co z nim zrobię??? nie wiem... jakiś pomysł???? :)

badaicka dziękuję Ci bardzo i wszystkim dziewczynom za odpowiedzi.
Właśnie tak intuicyjnie robiłam, ze czekałam aż słupek idzie do góry a jak stał przez kilka sekund w miejscu to tą temperaturę brałam pod uwagę. W dupce było 38,3 i podałam efferalgan. Katar do tego wszystkiego i bidulek się męczy:(( zrobiłam tak jak kasiajanicka, postawiłam garnek z wrzątkiem koło łóżka, posmarowałam maścią majerankową. Cała noc przed nami...

perfecta- dzisiaj Łukaszek cały dzień wisiał na mnie więc na obiad była pizza z pizzerni. Zaraz zrobię farsz a jutro usmażę naleśniki.
Robiłam filet z indyka z Twojego przepisu- sosik pietruszkowy, mniam, pyszności, rewelacja:)))) z makaronem zrobiłam, super posmak masełka, zawsze podsmażałam mięsko na oleju a na maśle jest genialne!!

chyba mi się dzisiaj fora pomyliły hih

Ostatnia edycja:
reklama
Zyraffka - hehehe:) Kochana zdrówka dla pięknookiego Łukaszka , niech szybko choróbsko mija!

KURCZE NIECH JUŻ TA WIOSNA PRZYCHODZI!!!! BO WRAZ Z ZIMĄ CHORÓBSKA SOBIE PÓJDĄ!!!!!

Do góry