reklama
Kahna
Fanka BB :)
Mam strasznego doła...
Mam męża, dziecko, rodzinę... wydaje sie ze to spelnienie marzeń, ale jednak chyba nie dla mnie....
Wszystko niby jest tak jak powinno, ale ja czuje sie samotna i opuszczona... Prawie zupelnie stracilam kontakt z najlepsza kolezanka, a tylko dlatego ze mieszkam na drugim koncu miasta i mieszkam z Tesciami. Jej synek chodzi teraz do szkoly i nie moze juz tak przyjezdzac jak kiedys....
Zreszta nie tylko o to chodzi....
Kocham Basię i ciesze sie ze jest, ale czy tylko na tym polega zycie?
Kiedy zacznie sie jakis nowy ciekawszy etap?
Mam nadzieje ze szybko bo tego etapu mam dosyć...
wiesz co powiem ci tak: bardzo dobrze ze to wszytko tutaj piszesz... mysle ze wiele dziewczyn ma czasami dośc, tylko nie każda to mówi,(mają jakis sterotym że trzeba byc twardym, nie narzekac, i zawsze mówic ze jest super nawet gdy jest ŹLE!!!! jestem pewna tego nie z takimi ludzmi pracuje
Eliza_eM - gratulacje dla Mikusia:-)
eagle - dużo zdrówka dla twoich szkrabków , bidulki:-(
nadika - super, ze ci się tak ładnie odstawić udało
kahna - dobrze przeczytałam, ze Julek ma 12 zębów

Klementinka - Majusia tez ma jakiś swój własny język:-):-) i gada nim np z gołębiami na balkonie

zyrraffka - jak temperatura? utrzymuje się?
MagdaM - i jak u chłopców? Kiedy Szymek wyjdzie ze szpitala?
Perfecta - może rób pól na pół, cześć zmiksuj, część nie
eagle - dużo zdrówka dla twoich szkrabków , bidulki:-(
nadika - super, ze ci się tak ładnie odstawić udało

kahna - dobrze przeczytałam, ze Julek ma 12 zębów

Klementinka - Majusia tez ma jakiś swój własny język:-):-) i gada nim np z gołębiami na balkonie

zyrraffka - jak temperatura? utrzymuje się?
MagdaM - i jak u chłopców? Kiedy Szymek wyjdzie ze szpitala?
Perfecta - może rób pól na pół, cześć zmiksuj, część nie
Kahna
12 wyszedl
ale to genetyczne, tesciowa sprawdzala w ksiązeczce zdrowia męża i na 8 m-cy mial 11 zębów
córka jak miała 3 m-ce to miała 2 zęby a na 12 m-cy miała 18...
Kahna
dziewczyny jak tak czytałam dziś forum, to od tego m-ca czy 3 tyg ewa od blixniaków ani raz sie nie odezwała...ciekawe co u niej?? ma ktoś z nią jakiś konakt??? ciekawe jak kuba i szymek? i wogole jak jej zycie/??
Witam sie wieczornie:-)
Eliza - gratulacje dla Mikusia, fajny widok te pierwsze nieporadne kroczki
Eagle - zdroweczka dla dzieciaczków. I jak byłaś u pediatry z Tomkiem?
Koriander - mnie coś ominęło, Ty chcesz Lilę odstawić od piersi??
Perfecta - Ty normalnie wymiatasz z tymi przepisami!!!!
Ewela - witaj spowrotem
Kahna - Jukeczek szaleje z zębolami, 12 to niezły wynik!!!!!
aisa - dzieci zmieniają w naszym zyciu bardzo wiele, u mnie świat stanął na głowie. Z tego co piszesz masz pomoc najbliższych przy córeczce - to bardzo dobrze. Może wybierz się do lekarza, zacznij zmieniać coś w swoim zyciu bo takie nastawienie do niczego dobrego nie prowadzi. Trzymam kciuki by było dobrze, i pamiętaj dzieci są cudem świata!!!!!!
Eliza - gratulacje dla Mikusia, fajny widok te pierwsze nieporadne kroczki

Eagle - zdroweczka dla dzieciaczków. I jak byłaś u pediatry z Tomkiem?
Koriander - mnie coś ominęło, Ty chcesz Lilę odstawić od piersi??
Perfecta - Ty normalnie wymiatasz z tymi przepisami!!!!
Ewela - witaj spowrotem
Kahna - Jukeczek szaleje z zębolami, 12 to niezły wynik!!!!!
aisa - dzieci zmieniają w naszym zyciu bardzo wiele, u mnie świat stanął na głowie. Z tego co piszesz masz pomoc najbliższych przy córeczce - to bardzo dobrze. Może wybierz się do lekarza, zacznij zmieniać coś w swoim zyciu bo takie nastawienie do niczego dobrego nie prowadzi. Trzymam kciuki by było dobrze, i pamiętaj dzieci są cudem świata!!!!!!
Ostatnia edycja:
Kasiek1983
Ewela - nawet kilka dni temu pytałam gdzie się podziewasz... 
Perfecta - palec już dobrze
a na obiad zrobiłam coś w stylu gołąbki bez zawijania, ale masakra, nie polecam.... na jutro mam schabik, a co z nim zrobię??? nie wiem... jakiś pomysł???? 
Perfecta - palec już dobrze
nadika
12 wyszedlale to genetyczne, tesciowa sprawdzala w ksiązeczce zdrowia męża i na 8 m-cy mial 11 zębów
córka jak miała 3 m-ce to miała 2 zęby a na 12 m-cy miała 18...
![]()
o matko ile zębów!!
zyrraffka
Szczęśliwa mama
badaicka dziękuję Ci bardzo i wszystkim dziewczynom za odpowiedzi.
Właśnie tak intuicyjnie robiłam, ze czekałam aż słupek idzie do góry a jak stał przez kilka sekund w miejscu to tą temperaturę brałam pod uwagę. W dupce było 38,3 i podałam efferalgan. Katar do tego wszystkiego i bidulek się męczy
( zrobiłam tak jak kasiajanicka, postawiłam garnek z wrzątkiem koło łóżka, posmarowałam maścią majerankową. Cała noc przed nami...
perfecta- dzisiaj Łukaszek cały dzień wisiał na mnie więc na obiad była pizza z pizzerni. Zaraz zrobię farsz a jutro usmażę naleśniki.
Robiłam filet z indyka z Twojego przepisu- sosik pietruszkowy, mniam, pyszności, rewelacja
))) z makaronem zrobiłam, super posmak masełka, zawsze podsmażałam mięsko na oleju a na maśle jest genialne!!
chyba mi się dzisiaj fora pomyliły hih
Właśnie tak intuicyjnie robiłam, ze czekałam aż słupek idzie do góry a jak stał przez kilka sekund w miejscu to tą temperaturę brałam pod uwagę. W dupce było 38,3 i podałam efferalgan. Katar do tego wszystkiego i bidulek się męczy
perfecta- dzisiaj Łukaszek cały dzień wisiał na mnie więc na obiad była pizza z pizzerni. Zaraz zrobię farsz a jutro usmażę naleśniki.
Robiłam filet z indyka z Twojego przepisu- sosik pietruszkowy, mniam, pyszności, rewelacja
chyba mi się dzisiaj fora pomyliły hih
Ostatnia edycja:
reklama