reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

jestem dziewczyny, byłam w pizza hut i wybrałam opcję "festiwal pizzy" - różnych kawałków do woli ile kto chce - zjadłam 8 :szok: poprawiłam kawą mrożoną z lodami :szok::szok: myślałam że na koniec urodzę :szok::szok::szok: w każdym razie mało mi d.upska nie rozsadziło!! :-D teraz leżę już w pidżamce w łóżeczku i leczę się miętą - słomiana wdowa - mąż na meczu, ze skurczami mam dzwonić dopiero po 21, żeby się mecz zdążył skończyć a on (jakby co) dojechać :-)

reklama
katjuszka no to zaserwowałaś sobie mega wyżerkę:-D
Scarletka jaki sernik? o co chodzi kochana? ja jutro mam zamiar upiec tulipkowe ciasto z jabłkami:-)

katjuszka a przyznaj sie, zjadlabys cos jeszcze:> ja ostatnio nawet jak najedzona, to mysle co by tu dalej zjesc, a wczoraj jak kladlam sie spac to marzylam o jajecznicy na sniadanie mimo, ze bylam akurat po kolacji:)

Ja juz po kompieli kosci troszkę bolec przestały ale za to moja najdroższa zgagunia o sobie przypomniała:cool::cool::cool: kocham ten stan nie ma co..........................wiedze ze wy tu eksplozje jedzeniowe wciagacie

Katjusza- ja bym sie już nie podniosła po takiej dawce no chyba ze pawika trzasnąc to bym nawet wybiegła hahhaahah:-D:-D
Scarlet- bedzie pewnie spóznialski po Tatusiu cos mi sie wydaje tak jak wiktora ja sie smieje ze mój to go wpycha do srodka spowrotem a nie wygania na swiat hahahha
koncia- hmmmmmmmmmm musli mi brakuje:sorry::sorry:

ide pogrzebac po szafach i lodówce moze wpadne na genialny plac co by tu zjeśc by sie zadowolic.............

patik Zapędziłam się z tym sernikiem. Dla mnie jak ser, to już musi być sernik:-D z resztą jakiegokolwiek ciacha mi się chce! jabłkowe też może być:-)

pinia mój też wpycha młodego do środka i najchętniej kazałby mu tam siedzieć do wakacji:-D

Bosa żle zadałam pytanie bo chodziło mi o to w jakim meblu ja kładziecie spać skoro kołyski jeszcze nie ma no chyba że coś przegapiłam

Pinka no własnie sęk w tym że to są 2złote raczki i musza miec wszystko idealne a np przy przewijaku okazało sie że śróbki które sa w komplecie są zakrótkie i akurat nimi nie da sie go przykrecic:no::no::no:

Koncia chyba sama mu daruje bo przed chwilą głowa mu na kompa spadła jednak 2tyg nocek po rzad robi swoje tym bardziej że dzisiaj wogóle nie spał jak wrócił

Katjusza 8kawałków?>:szok::szok::szok: gdzieś Ty to zmieściła ja po2 na cieniutenkim cieście wysiadam

jutro m skoczy po materac do łózeczka i może uda mi sie urzadzić już na tip top pokoik pod małą i moge spokojnie rodzić nawet m stwierdził że jakby co to wody mogą mi odchodzić bo brak materaca to już pikuś

O rany, objadłam się tym jogurtem, brzuch mi pęka i mi niedobrze :baffled:

katjusza, przypomniałaś mi o tych prażynkach, które muszę jutro kupić :-p

papcia, ja też mojemu odpuszczę, jutro też jest dzień :-p

Dziewczyny, to normalne, że coś przezroczystego mi leci z brodawek? Nie powinno być białe lub żółte?

Koncia ja nie pomoge bo mi nic nie leci

a my mamy nowego lokatora w pokoju haha dopiero zauważyłam że pies już rozgościł sie pod łóżeczkiem a generalnie on do nas wchodzi tylko rano po to żeby nas pobudzić

reklama
Bosa- kochana czego ja juz nie próbowałam i nadal nic no jednego nie jadłam chleba Marty bo na niego szans nie mam heheheh

Harsh- no tak szalałam ze teraz pomimo 2h lezenia brzuch jak kamien ociężały obolały:sorry: gdzie takie kreciołki kupiłas to sa fryty????

koncia- ta energia była i sie zmyła bo teraz czuje sie jak babcia 80-letnia nogi zamiast podnosic to ciagne za sobą:-D:tak: to sie juz moze nie bzykaj co????

Pinka, te akurat to sa z tesco, ale w iceland mozna kupic (chyba £1 kosztuja...). Nazywaja sie american style fries i trzeba na nie miec ochote, bo sa takie jakby cebulowe...Olo je uwielbia, ale nie daje mu ich czesto,bo np mi sie po nich strasznie chce pic, wiec maja kupe soli w sobie.

wchodze i nie wierze że nie mam co nadrabaić u mnie od13,30 wielka akcja skrecanie łóżeczka trwa nadal i już mnie nosi bo jedna częśc od karuzeli już odłamana u mnie nic nie może być w całości dosłownie nic!!! i jestem ciekawa kiedy Ci dwaj geniusze to skończom bo co rusz wymyślaja nowe metody skrecania długości śrubek itp

Koncia obiecał na wieczór ale podejrzewam że padnie

Bosa a w czym śpi mała?

Papcia, widze, ze u Ciebie jak i u mnie, tylko, ze ja mam malego szkodnika, ktory zawsze musi wszystko sprawdzic. Ostatnio poobcinal takie wiszace zabawki... Dobrze, ze prawie nic nie kosztowaly... a jedynie go spuscilam z oka na minute, zeby siku zrobic (a bawilismy sie w wycinanie ksztaltow)

jestem dziewczyny, byłam w pizza hut i wybrałam opcję "festiwal pizzy" - różnych kawałków do woli ile kto chce - zjadłam 8 :szok: poprawiłam kawą mrożoną z lodami :szok::szok: myślałam że na koniec urodzę :szok::szok::szok: w każdym razie mało mi d.upska nie rozsadziło!! :-D teraz leżę już w pidżamce w łóżeczku i leczę się miętą - słomiana wdowa - mąż na meczu, ze skurczami mam dzwonić dopiero po 21, żeby się mecz zdążył skończyć a on (jakby co) dojechać :-)

Katjusza, jak ty to zrobilas to ja nie mam pojecia...umieralam ostatnio po 3 :) A wiecie co jest najgorsze?
Jak sie chce jesc jeszcze...ale nie mozna..bo zoladek pelny...Mam tak zawsze z curry z krewetkami...moglabym jesc i jesc...a tu nie..

Koncia, biedny ten twoj facet :) Pozniej bedzie mial pociazowa traume, ze go zona gwalcila :p

Do góry