R
rysia85
Gość
Ja ja lubię takie wieczory jak dzisiaj...Miłosz grzecznie usnął,chłopa nie ma w domu,nalot "czarownicy" się nie szykuje,net nie szwankuje(czytać:mam BB na bieżąco) czyli czuje że ŻYJE:-)Jutro czeka mnie odśmiecanie chałpy bo szczerze wygląda ona jakbym mieszkała na zasyfionym śmietniku...ale mam jeszcze czas więc nie będę sobie dzisiaj zaprzątać tym głowy:-)
Dagisu niestety nie znam się na prawie pracy ale trzymam kciuki by udało Wam się wyjść z klopotów obronną ręką:-)
Dawidowe "co się odwlecze to nie uciecze" a więc zakupy,pranka itp załatwisz jutro a dzisiaj ciesz się że udało Ci się wyspać:-)
Czarodziejka zazdroszczę dzisiejszego dnia...szczególnie tego błogiego snu:-)
Alicja księdza masz faktycznie bezpośredniego,ale w sumie lepszy taki niż taki co mówi "co łaska" a oczekuje wielkiej kasy krzywiąc się gdy ktoś daje za mało. A sukienka-hmmm pora wcząć poszukiwania:-)Życzę Ci byś znalazła taką z której będziesz zadowolona:-)
Ida owocnych poszukiwań na allegro-ja też właśnie jestem w trakcie szperania i liczę na to że znajdę jakiś fajny ciuszek na zbliżający się okres wiosenny:-)
mamaagusi fajnie że z siostrą i Nikolką wszystko w porządku:-)
A lody uwielbiam-jakby to nie brzmiało we wszystkich smakach:-)
Uwielbiam takie wieczorki:-)Piffko to to co rysie lubią najbardziej;-)Wieczor z piwkiem i slonecznikiem zamiat chipsow sie szykuje:-)
Najlepszego dla Mamy i życze jutro udanej imprezy,pełnej dobrego żarła:-)Witajcie. Ja tylko na chwilę.
Przede wszystkim frogg gratuluję suwaczka
A ja zaraz mam "seans filmowy" z Jakubem- bedziemy oglądać Pioruna na jedynce. A jutro nie wiem,czy do was zajrzę,bo idę na cały dzień do mamy(urodzinowa wyżerka) i nie wiem,czy będę miała czas usiąść przy kompie.
Jak dam radę,to jutro wieczorem usiądę, a jak nie to w niedzielę wieczorem.
Przyjemnego weekendu!!!!!
Dagisu niestety nie znam się na prawie pracy ale trzymam kciuki by udało Wam się wyjść z klopotów obronną ręką:-)
Dawidowe "co się odwlecze to nie uciecze" a więc zakupy,pranka itp załatwisz jutro a dzisiaj ciesz się że udało Ci się wyspać:-)
Czarodziejka zazdroszczę dzisiejszego dnia...szczególnie tego błogiego snu:-)
Alicja księdza masz faktycznie bezpośredniego,ale w sumie lepszy taki niż taki co mówi "co łaska" a oczekuje wielkiej kasy krzywiąc się gdy ktoś daje za mało. A sukienka-hmmm pora wcząć poszukiwania:-)Życzę Ci byś znalazła taką z której będziesz zadowolona:-)
Ida owocnych poszukiwań na allegro-ja też właśnie jestem w trakcie szperania i liczę na to że znajdę jakiś fajny ciuszek na zbliżający się okres wiosenny:-)
mamaagusi fajnie że z siostrą i Nikolką wszystko w porządku:-)
A lody uwielbiam-jakby to nie brzmiało we wszystkich smakach:-)