Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Natolin żaden żart on po prostu taki jest. najpierw podał kwotę a później mówi: żebyście nie myśleli że dla siebie biore to ja wam wszystko wytłumacze...i przy nas wyjął wtedy kalkulator i zaczął podliczać: organista, kościelny,...itp
teraz jednak obyło sie bez kalkulatora
aniawa powiedział że mozna zapłacić w dniu chrztu podczas podpisywania dokumentów ale ja wolałam już teraz żeby później nie musieć o tym pamiętać. A tak w ogóle to zapraszam do siebie na lody jak masz ochote: po powrocie od rodziców musiałam doprowadzić mieszkanie do normalnego stanu po "panowaniu" małża więc w nagrodę i w formie przeprosin przyniósł 4 pojemniki
tak więc wpadaj!
teraz jednak obyło sie bez kalkulatora
aniawa powiedział że mozna zapłacić w dniu chrztu podczas podpisywania dokumentów ale ja wolałam już teraz żeby później nie musieć o tym pamiętać. A tak w ogóle to zapraszam do siebie na lody jak masz ochote: po powrocie od rodziców musiałam doprowadzić mieszkanie do normalnego stanu po "panowaniu" małża więc w nagrodę i w formie przeprosin przyniósł 4 pojemniki
tak więc wpadaj!
na leżaczku źle, na macie źle, siedzieć też źle nooo ale jak na rękach już jest źle to mojemu dziecku całkiem się poprzestawiało. Podejrzewam, że ząbki ostro idą bo cały dzień strasznie się śliniła i ręki z buzi nie wyciągała.