Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) i nie wiem,czy będę miała czas usiąść przy kompie.
.W ekecie nie pojechałysmy do sklepu tylko szybko jedzonko i poleciałam na spacer. 3 dni nie wychodziłam wiec dzis to juz mus. Przynajmniej otworzyłam balkon jak nas nie było aby pozabijac wszystkie zarazki. No i jestem zła bo miałam wyprac ubranka małej nowe i brudedne, sciagnac moja posciel i tez ja wyprac i odkurzyc nie mowiac juz o sklepie. I nic nie zrobiłam
ale za to ja sie wyspałam. Teraz niunia spi od 18 (nawet jej nie kapałam tylko przewinełam przebrałam i ledwo butle zrobiłam bo tak płakała ze zmeczenia). Nawet nie wiem czy poczuła ze jadła bo przy pierwszym łyku odleciała.
próbowalam vanishem szybko zaprac, przed praniem sok z cytryny i nie mamy plam, podobno biedronkowy odplamiacz jest super, ale nie testowalam, jak sie vanish skonczy to zakupiejeszcze jedno pytanie techniczne, bo wlasnie wyciagnelam pranie..wrrr..
czym odpieracie plamy z marchewkowych sloiczkow? czy to w ogole jest odpieralne?![]()