DZIULKA78
uzalezniona od BB
FROGG ale ze mnie dupa!!! nie widzialam twojej 5 dzisiaj!!!!!!!!!!!! wooooooooowwww!! buziaki dla pieknookiego Fifcia
)
DAGISU - ja nie prawnik ale jak ktos kogos zmusza do podpisania wypowiedzenia to ja od razu polecam wojne za pomoca inspekcji pracy.
Mloda chyba sie naprawila...za malo pospala w poludnie i stad te jaja , w sumie kolo 17h strzelila mi 40min drzemki ale pomoglo... poza tym dziaselka biale a ona laduje lapulce do buzi jak oszalala i slini sie jak cholera...wieczorkiem brzoskwinia+jabluszko-wcinala jak trzeba
DAGISU - ja nie prawnik ale jak ktos kogos zmusza do podpisania wypowiedzenia to ja od razu polecam wojne za pomoca inspekcji pracy.
Mloda chyba sie naprawila...za malo pospala w poludnie i stad te jaja , w sumie kolo 17h strzelila mi 40min drzemki ale pomoglo... poza tym dziaselka biale a ona laduje lapulce do buzi jak oszalala i slini sie jak cholera...wieczorkiem brzoskwinia+jabluszko-wcinala jak trzeba
no i w sumie dowiedziałam sie to co wiedziałam czyli chrzcimy po mszy (yes, yes, yes!) i jesteśmy jedynymi chrzczonymi (o yeah!) co do opłaty to nasz sie nigdy nie kryje i jest zawsze mega dokładny (za ślub nam powiedział 354zł 40 gr!) teraz było okrągło: 160 zł kłócić sie nie chciałam ale dla mnie to trochę za duzo myślałam ze 100zł weźmie tym bardziej że chrzest po mszy ale dobra niech ma. Najważniejsze że kolejna rzecz jest do odhaczenia. Ale pozostało najważniejsze: NIE MAM JESZCZE SUKIENKI 
Było mi tego trzeba... Mąż spał z małym i zajmował się nim aż do południa.Jak wstałam rano moglam się spokojnie wykąpać i zrobić obiad,żeby małżyk sobie zjadł przed pracą:-) Dzień też fantastyczny-zaliczone sprzątanie,pranie,prasowanko,balkonowanie Krzysia,była też na troche moja mama.Krzyś ładnie dziś sobie śpi,więc mogłam wszystko porobić co zaplanowałam.Zaraz wykąpię małego i położę się sama do wanny z gazetką na jakieś pół godzinki.