Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moriam ja myśle o słoiczkach podobnie jak Happybeti, że moooożeeeeeeeeee jak zaczne gotować Frankwoi to bede wtedy gotować na kilka porcyjek miałam do tych słoiczków wlewać tylko tu ja mam pytanie techniczne - czy pod wpływem niskiej temp nic sie z tym słoikiem w zamrażalniku nie stanie??? Nie pęknie? Bo np doniczka ceramiczna w ogródku mi na mrozie pękła. Kto doświadczonych w takich przetworach niech pisze bo to beda moje pierwsze w życiu...
jeszcze jedno pytanie techniczne, bo wlasnie wyciagnelam pranie..wrrr..
czym odpieracie plamy z marchewkowych sloiczkow? czy to w ogole jest odpieralne?![]()
sarisa, dziewczynki- a moze oczy bola was od ciaglego sleczenia przed monitorem?))
a ja czuje sie juz w miare dobrze, dzieki. Jutro ide do pracyA może być taka ewentulaność haha
Doris to faktycznie niefajna noc. Zycze Ci zeby Dori dzis dłuzej pospał
Lolisza Ty to masz dzis powera- juz wiem napewno po OREO, a prosiłam, żeby Twój mężuś na Górke Narodową podkoczył. Ja czytam opis dnia to u nas podobnie tylko ja tak długo nie wietrze, a wiem ze trzeba, tylko zapominam i nie czyszcze noska codziennie oj czas zacząć
Moriam to moze do marchewki - sliniaki jednorazowe??
Efa tak tak miłego i owocnego weekendu
Frogg gratki dla Ciebie i Fifiego
Rysia chce Ci się już??
Monimoni pochwal się
Dziulka foty znalazła?
My po spacerku, c zekam na mezusia, ale sie steskniłam a to tylko 2 dni go nie było ehhh