Czarodziejka oj poszłabym potupac więc tylko powiedz kiedy ;-)
rysia,monimoni,makuc witajcie w klubie popsutych dzieci
Alicja powodzenia z załatwianiem chrztu. A czemu M. Ci nie towarzyszy , bo chyba nie dokończylas?
Sugar pochwal się fryzurką i powodzenia u dentysty
sarisa i monimoni smacznego spaghetti , u mnie było wczoraj , dziś na obiadek panga ;-)
lolisza no właśnie mialam pisac, ze może tran podawac już , ale czytam dalej ,ze już podajesz :-)
happybeti ja piers podaje zadziej niż mm ,ale jednak nadal … i jakos tak przykro mi się robi na mysl ,ze za jakiś czas w ogóle już maly nie będzie pil mojego cyca. Uwielbiam te nasze chwile :-)
makuc powodzenia na kontroli bioderek
ika zdrówka, mnie lekarka powiedziala ze mam karmic a mialam prawie 39st.
Efa no milo ,ze nas informujesz ,ze Cie nie będzie. Upojnych chwil życzę :-))))
emiliab piekny awatarek :-)
sheeney ja tez jakas bez humorku , ale Ciebie tulam oby szybko minął :-) A co do teściowej , to ja tez do niej mamo nie mówię i wolalabym po imieniu ,ale ona z tą propozycją nie wyszla więc mówie do niej przez pani... tak jak u aniawa.
Dziulka chyba trafilas na takie tabl. bo ja tak jak u monimoni wogole po antkach nie tylam , a bralam laaaaata! Może niech Ci lekarz dobierze inne
rysia oby zabawki okazaly się super, a nie tak jak skonczylo się u margerity.
Moriam ja podaje malemu cebion multi ,ale mysle czy nie dodac do tego (a nie zamiennie) tego tranu co loliszka pisala.
A u mnie noc fatalna. Pierwsza pobudka o 1-szej , potem o 4-tej i co parę minut maly się wiercil i marudzil i mielismy po spaniu :-( . potem zasnął chyba o 8.30 i dopsalismy o 11-tej – obudzil nas listonosz :-((((