reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja ja lubię takie wieczory jak dzisiaj...Miłosz grzecznie usnął,chłopa nie ma w domu,nalot "czarownicy" się nie szykuje,net nie szwankuje(czytać:mam BB na bieżąco) czyli czuje że ŻYJE:-)Jutro czeka mnie odśmiecanie chałpy bo szczerze wygląda ona jakbym mieszkała na zasyfionym śmietniku...ale mam jeszcze czas więc nie będę sobie dzisiaj zaprzątać tym głowy:-)
Wieczor z piwkiem i slonecznikiem zamiat chipsow sie szykuje:-)
Uwielbiam takie wieczorki:-)Piffko to to co rysie lubią najbardziej;-)

Witajcie. Ja tylko na chwilę.
Przede wszystkim frogg gratuluję suwaczka:)

A ja zaraz mam "seans filmowy" z Jakubem- bedziemy oglądać Pioruna na jedynce. A jutro nie wiem,czy do was zajrzę,bo idę na cały dzień do mamy(urodzinowa wyżerka:tak:) i nie wiem,czy będę miała czas usiąść przy kompie.
Jak dam radę,to jutro wieczorem usiądę, a jak nie to w niedzielę wieczorem.

Przyjemnego weekendu!!!!!
Najlepszego dla Mamy i życze jutro udanej imprezy,pełnej dobrego żarła:-)
Dagisu niestety nie znam się na prawie pracy ale trzymam kciuki by udało Wam się wyjść z klopotów obronną ręką:-)
Dawidowe "co się odwlecze to nie uciecze" a więc zakupy,pranka itp załatwisz jutro a dzisiaj ciesz się że udało Ci się wyspać:-)
Czarodziejka zazdroszczę dzisiejszego dnia...szczególnie tego błogiego snu:-)
Alicja księdza masz faktycznie bezpośredniego,ale w sumie lepszy taki niż taki co mówi "co łaska" a oczekuje wielkiej kasy krzywiąc się gdy ktoś daje za mało. A sukienka-hmmm pora wcząć poszukiwania:-)Życzę Ci byś znalazła taką z której będziesz zadowolona:-)
Ida owocnych poszukiwań na allegro-ja też właśnie jestem w trakcie szperania i liczę na to że znajdę jakiś fajny ciuszek na zbliżający się okres wiosenny:-)
mamaagusi fajnie że z siostrą i Nikolką wszystko w porządku:-)
A lody uwielbiam-jakby to nie brzmiało we wszystkich smakach:-)

reklama
No i co miałam małego kapać,a on sobie od 20.00 w najlepsze śpi.No to nic dzis będzie miał "Dzień Brudasa".ale za to obejrzałam "Pioruna" na jedynce,ehh ja to taki duży dzieć jestem bo lubię bajki oglądać.Filmy oczywiście...chociaż smerfy też lubię:-D:rofl2:

no i melduje się z powrotem po kapieli... jestem swiezutka , pachnąca czyli ogólnie jak ja mam zwyczaj to okreslac: umyta, ogolona , wesz wybita :-D

Alicja ojjjjj to obawiam sie ,ze versace już nie zdązy Ci przygotowac kreacji :-)

sarisa ja tez chcialam sie okreslic jednym słowem .... ale jakby to zabrzmiało :-D

dziulka uwielbiam jak cos opisujesz - komedia :-)

oj ale sie rozmazyłam tymi lodami a jutro jde do reala. Ja to generalnie sobety wole zwłaszcza gruszkowe. Choc mysle ze bym zjadła czekoladowe zielonej budki. Kurcze ja chora to jak wytrzymam z wiedza ze sa w lodówce?

A moje dziecko od jutra ma juz nasypane do butelki 4 miarki bebilon 1 + 1 miarka bebilonu 2. Pomalutku przez tydzien przechodzimy na bebilon 2

jeszcze jedno pytanie techniczne, bo wlasnie wyciagnelam pranie..wrrr..
czym odpieracie plamy z marchewkowych sloiczkow? czy to w ogole jest odpieralne?:)

Persil żel i namaczam.

frogg gratki suwaczkowe :-)

Ida dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuższywyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyywód :-)

Ja po wizycie u dentysty, zdziwko- zębiska zdrowe, wymieniłam tylko 1 plombę :-)

U fryzjera boskooo, wymasowali i doprowadzili do ładu :-)

sugar, gracias mi amiga:-D
moriam, szare mydło spróbuj
natuś, lista obecności to takie zboczenie zawodowe, co?

a młoda już zdążyła zrobić alarm, znowu o 23! masakra... pewnie pobudka będzie koło 3, oby nie wcześniej. w zwiazku z tym spadam zaraz myju i lulu.
jutro mąż w pracy, jakby mnie nie było do wieczora to nie rozpaczać mi:-p
:*:*******************

Dziulka do ciebie pytanie gdyz przez Ciebie jestem fanka Les Dix Commandements :tak: co znaczy Mon fere i co znaczy Le Dilemme normalnie kazda piosenka wymiekam szkoda ze nic nie rozumiem ale moge non stop słuchac a jak jeszcze ogladam to ogolnie musze okna zamykac aby nie odleciec. Strasznie przy tym wypoczywam.
A i jeszcze L'envie d'aimer

Ostatnia edycja:
Ponadrabialam Was, ale w ratach, bo tesciowa zawitala wczoraj wieczorem :) A dzisiaj ja kolezanka "nawiedzila" w moim domu, wrrr...

Elizabennett pamietaj po burzy wychodzi słońce ;-)

Dawidowe, dziekuje i ciesze sie, ze to Ty wlasnie napisalas :) Pamietaj tez o tym sama, chociaz wiem, ze masz teraz gorsza sytuacje. Ale musimy miec nadzieje, ze sie w koncu ulozy.

Dawidowe nawet mnie nie denrwuj ;-p... syropek proszę zapodac sobie , raz , raz!!! Zdrówka dla Laurity i dla Ciebie też!!!

a do mnie przyleciala na swojej miotle tesciowa ;-). Nie zapowiedziana oczywiscie , bo przeciez po co dzwonic. No ,ale (chyba po mojej rozmowie z małżem) postanowila się podowiadywac co i jak ja robie przy Dorianie bo przeciez niedługo wracam do pracy , a ta nawet nie wie jak się pampka zaklada. I chyba myslala ,ze ja jej tak dziecko dam i pójdę na 8 godz. do pracy. Tak więc poruszylam ten temat z moim i chyba jej cos powiedzial , bo przyszla dziś i mówi ,ze sama (aha jasne) wpadła na to ,ze przeciez ona nie wiele wie , bo za jej czasów to było inaczej . Ucieszylam się , bo przynajmniej będe spokojniejsza wracając do pracy. No i tak posiedziała.... a ja tesknilam ! :-)

Do mnie tez przyleciala, hihi. Ale nie jest zle. Gary dzisiaj pomyla, ubranka malego poukladala :) Jak sie ciesze, ze juz weekend. Wczoraj sie nie wyspalam, bo znowu dyskusje rodzinne prowadzilismy.
A dzisiaj Adas zostal w domu z babcia i sie nie mogla nachwalic do wszystkich, ze jej wnuczek jest taki grzeczny i ze chodzi "jak w zegarku", hehe. Kiedy go kladla to drzemal, jak sie budzil to gugal sobie, jadl grzecznie i sie bawil radosnie. A ona mu fotki pstrykala i wysylala mmsy do wszystkich z okazji 5-miesiecy :)
Ale jestem zmeczona. Musze sie wreszcie troche wyspac, korzystajac z okazji, ze jutro roboty NIET!!!! Hurra!
Zycze wszystkim milego poranka, zanim ja wstane i Was nadrobie :) A potem to Ida marudzi, ze nikogo nie ma jak ona jest - a co ja mam powiedziec???? :-D

reklama
elizabennett,ja jestem:)))

no,ale ona zniknęła...A mnie Amelka obudziła ,bo nosek miała zpchany,to jak wstałam,oczysciłam,zmieniłam pieluchę,to już mi sie spac odechciało...Ale że wczoraj poszłam spac z kurami,to wyspana jestem.Dzis miał friend przyjechać,uparł się,że mnie wyciągnie z domu (z Amelką,bo jak inaczej;)).No,nie wiem...może wystarczy kawka u mnie?Jakos nie chce mi się z dzieckiem po knajpach szlajać...zwłaszcza,że nawet nie wiem,czy mieliby cos w menu dla mnie na tej diecie... no,zobaczymy...

Ostatnia edycja:
Do góry