reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

witam sie i ja nie wyspana totalnie obolała i z beznadziejnym samopoczuciem ide posprzatac po sniadaniu zrobic rochówę a potem moze na jakis spacer bo chwilowo nie pada

jak narazie to miłego dnia laseczki

reklama
witam weekendowo :-)
M na zakupach ,a potem jedzie do rodziców. A ja mam focha, o seks!...:dry: Niech sam sobie jeździ...
A ja sobie upiekę ciasto, ugotuję zupkę... pff, słaby foch :sorry:
No i na teścia też mam focha, o! Za ostatnią popijawę z M. I nie mam ochoty wdychać smrodu papierosów...
Eee, to znowu sama będę siedzieć w domu...:confused2:
To pomarudziłam.

hej, ja też jeszcze w tandemie, wczorajsze hartowanie sutków zaowocowało siarą z jednego, odkryłam również, że o ile na początku to boli to po 3 minutach już nie tak bardzo - i pewnie o to też chodzi w tym hartowaniu :-) w każdym razie skurcze po tym nie nadeszły. Dziś powtórzymy akcję :-)

na obiad tylko ogórkowa - kara za wczorajsze obżarstwo w pizza hut!!

miłego dnia!

Ostatnia edycja:
witajcie ja dzis poki co mam dosc zalatany dzionek byl u nas dzis pan geodeta jakies koncowe pomiary robil do odbioru domu jak tylko sie ogarne to wrzuce wam zdjecia na watek wyprawkowy :tak:

Witam się już nie porannie, widzę że dziś zwolniłyście z produkcją :-)
Jakoś opadłam dziś z sił po tych wczorajszych szaleństwach, ale zadowolona jestem, bo wszystko dla eMka poprane, poprasowane więc jak urodzę i będę w szpitalu to będzie miał zapas wszystkiego :tak:. W domku się wietrzy, remont werandy w końcu widać, że posuwa się do przodu - może nawet do poniedziałku się skończy ... więc dziś rozłożę w końcu łóżeczko, bo najgorsze, brudzące prace już za nami :-), tylko eMek musi dywan wypra wieczorem ;-)
AAAAAA idę na ruskie pierogi domowej roboty - coś czuję, że skończy się dziś wielkim obrzarstwem, bo mama postanowiła nas dopieścic i pączki jeszcze dziś zrobic :happy2:

Koncia ja własnie robie kurczaczki z twojego przepisu w tym kefirze powiedz mi ile wcześniej je do piekarnika wkładasz? godzinka wystarczy?

witajcie ja dzis poki co mam dosc zalatany dzionek byl u nas dzis pan geodeta jakies koncowe pomiary robil do odbioru domu jak tylko sie ogarne to wrzuce wam zdjecia na watek wyprawkowy :tak:

czekamy na fotki:-)

koncia oj ja bym też nie zniosła smrodu papierosów:tak:, a na efekt ciacha własnej inspiracji czekam z niecierpliwością, ja póki co w fazie przygotowań ciasta jabłkowego z przepisu tulipka - ale jak to ja musiałam coś zmienić w przepisie i się okaże co z tego wyjdzie;-)

mamii ale z Ciebie dobra żonka:-) ja nawet nie pomyślałam o robieniu ciuchowym zapasów dla emka - wierzę że sobie poradzi:-D smacznej wyżerki:-)

buziaczek to mam Ci szukać tego stomatologa u siebie czy nie?:-D;-)

masala właśnie z emkiem przypominaliśmy sobie jak to było z tym przewijaniem, i wyszło na to że po obudzeniu najpierw przewijaliśmy, za dnia jeszcze trochę przed jedzeniem na brzuszku leżała, potem karmiłam, w czasie jedzenia często zasypiała, więc można było małą odłożyć do łóżeczka... oczywiście jest ryzyko że po jedzeniu znowu trzeba przewinąć bo będzie niespodzianka w postaci kupki:-D a z kąpielą to nigdy na głodnego bo jest ryk:tak: ale też nie bezpośrednio po jedzeniu, u nas wychodziło różnie ale powiedzmy z godzinkę czekaliśmy:tak:

Patik, a ja nie pamietam jak bylo z Olafem... Jejku, przeciez on tak stary nie jest, zeby takich rzeczy nie pamietac....
Wiem jedynie, ze go uczylam takiej rutyny- zabawa, kapiel, jedzenie...i spac.. Ale jesli chodzi o reszte??? Buuuuuu, nie pamietam...

Mamii, a ja do Ciebie w ogole mam sprawe...no moze nie sprawe, ale ciekawostke. Nie wiem czy probowalas kiedykolwiek tzw BB cream? Bo ja wlasnie wyprobowalam dwa i sa super....W zyciu sie nie spodziewalam, ze cos moze mnie jeszcze zaskoczyc...a tu prosze :)

Cos sie podoba u nas nie moze zdecydowac...a to pada, a to slonce... Rano chcialam isc na spacer, to zaczelo lac... Pozniej od nowa...wychodzimy...slonce swieci...ale kropi.. Niestety nie mozemy sobie pozwolic na chorobe znow (2 dni przed szkola) wiec jakby nie bylo..wole zostac i sie kisic...

Ja dzisiaj robie kurczaka z 'pomysl na'... Nie mam jakos ochoty na gotowanie.

P.S.
Mam na dzisiaj termin....

reklama
patiku - dziekuje za troske i ze o mnie w nocy myslisz, tez postaram sie o tobie posnic:-);-) ale juz mam stomatologa i oby on mi wystarczyl po porodzie:blink:

ale dzis tu cisza.... wszystkie rodzimy powolij czy jak:-)

Do góry