liliti - gratulacje dla Twojej córeczki 
Hefi - pamiętaj - nie jesteś sama
każda z nas, która nie pracuje ma chyba takie dni, a czasem tygodnie...wygadaj się tutaj, pomarudź 
ja też z jednej strony chcę do ludzi , a z drugiej strony leży dobro Agatki, więc siedzę z nią i dostosowuję się do jej rytmu dnia, jedzenia i drzemek. Nawet nie można niczego dłuższego zaplanować, bo trzeba pozwolić się zdrzemnąć albo zagrzać obiadek i nici z dłuższego wypadu gdziekolwiek. Latem było fajniej - jadła tylko cyca, więc zawsze można było nakarmić, było cieplutko i duuużo spała
Proponuję kawkę i czekoladę na poprawę humoru - zapraszam wszystkie zdołkowane do mnie i przesyłam pozytywne wibracje
Kasiek - pewnie Damiś ma skok rozwojowy - teraz trwają trochę dłużej niż wcześniej
Damianku - uśmiechnij się do mamy i powiedz pięknie "Mama"
u nas na takie marudzenie czasem pomaga zabawa na podłodze w układanie wieży z klocków (tzn ja stawiam a mała od razy burzy i tak w kółeczko" albo może bańki mydlane? To normalne, ze się uderza - przecież można kupić nawet takie specjalne miękkie kaski dla niemowlaków
musi się nauczyć, gdzie konczy się jego ciało i kiedy musi się zatrzymać - innej metody niż próbowanie nie ma 
Kasiulka - gratulujemy kolejnego ząbka - u nas nadal tylko 2
Kasiaj - z gazetą nie pomogę niestety
Zyrraffka - zanim włączysz tą nianie i sprawdzisz czy działa - teraz wyjmij baterie/zasilanie odłącz. Włóż do szczelnie zamkniętego pojemnika i przysyp całkiem suchym ryżem na 24h. Suchy ryż wyciągnie wilgoć z urządzenia. Trzymam kciuki żeby sie udalo !
gosiagro - gratuluje stojącej córeczki!!!
nadika - świetnie, że bal udany
nie wszystkie dzieciaczki raczkują - niektóre najpiew nauczą się chodzić i dopiero potem zejdą na czworaka i to też jest normalne
Emalia - masz mądrego synka - dał chorującej mamie odpocząć
Hefi - pamiętaj - nie jesteś sama
ja też z jednej strony chcę do ludzi , a z drugiej strony leży dobro Agatki, więc siedzę z nią i dostosowuję się do jej rytmu dnia, jedzenia i drzemek. Nawet nie można niczego dłuższego zaplanować, bo trzeba pozwolić się zdrzemnąć albo zagrzać obiadek i nici z dłuższego wypadu gdziekolwiek. Latem było fajniej - jadła tylko cyca, więc zawsze można było nakarmić, było cieplutko i duuużo spała
Proponuję kawkę i czekoladę na poprawę humoru - zapraszam wszystkie zdołkowane do mnie i przesyłam pozytywne wibracje
Kasiek - pewnie Damiś ma skok rozwojowy - teraz trwają trochę dłużej niż wcześniej
Kasiulka - gratulujemy kolejnego ząbka - u nas nadal tylko 2
Kasiaj - z gazetą nie pomogę niestety
Zyrraffka - zanim włączysz tą nianie i sprawdzisz czy działa - teraz wyjmij baterie/zasilanie odłącz. Włóż do szczelnie zamkniętego pojemnika i przysyp całkiem suchym ryżem na 24h. Suchy ryż wyciągnie wilgoć z urządzenia. Trzymam kciuki żeby sie udalo !
gosiagro - gratuluje stojącej córeczki!!!
nadika - świetnie, że bal udany
Emalia - masz mądrego synka - dał chorującej mamie odpocząć