reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

witam sie wieczornie ze szptala:((
nocka okropna, dzieciaczki budzily sie ja zamiast spac to nie moglam zasnąc, nad ranem złapała go taka duszność,aż mi sie chciało płakać razem z nim,teraz smacznie spi chociaz co chwile kaszel wstrętny masakra,mielismy przeswietlenie i ponoc nie ma zmian,ale cos lekarz na vobchodzie wieczornym byla srednio zorientowana:((

Kasis bidulko dużo siły Ci zyczę i żeby Błażejkowi jak najszybciej zdrówko wróciło. Najgorsze jak człowiek nic nie wie przez tych lekarzy, jak mnie to wkurza. Czasem to pielęgniarki mam wrażenie są od nich bardziej zorientowane.

reklama
kasia u mnie w szpitalu po porodzie dokładnie tak było...
kasis zdrówka!!!!! i wychodźcie szybko do domku!!!
kurcze, jak tak czytam forum to dużo z Was już musiało odwiedzać forum, więc powinnam naprawdę dziękować, że Piotruś jak na razie tylko katarek miał.

kurcze, jak tak czytam forum to dużo z Was już musiało odwiedzać forum, więc powinnam naprawdę dziękować, że Piotruś jak na razie tylko katarek miał.
A nie szpital?
Kasis duuużo zdrówka dla Błażejka.

Przypomniało mi się co miałam jeszcze napisać. Laura płakała, a Daniel z powagą: tata, wyłącz ją.

E-lona dużo zdrówka dla Ciebie i dla Laury, nie daj się paskudnej chorobie!!!
frecklis
zdrówka dla Majeczki!!lolisza historia przerażająca trzeba tak uważać na dzieci, pilnować ich jak oka w głowie.
mała mi przynajmniej wypoczniesz sobie rodziców i odpoczniesz od tej chorej atmosfery u teściów
dobranocka i kolejną ciąże męczysz się z tymi wymiotami bidulko....oby szybko minęły!
dawidowe duuużo zdrówka dla Laury
Dziulka współczuję naderwania mięśnia, mąż musi Ci pomóc, przecież sama bidulko nie dasz rady, a dźwigać małej ani się waż bo sobie więcej krzywdy narobisz!
kasis obyście jak najszybciej wyszli z tego szpitala!!Jeszcze raz zdrówka dla Błażejka!

A dziś kolejny dzień bez pomocy małża, dalej nie zbliża się do małej i w łóżku leży....masakra dawidowe wielki szacun dla Ciebie ,że sama sobie radzisz z Laurą!!!

Dziuluś bidulko! No to teraz jak nic powinnaś leżeć wypoczywać i nic nie robić a mężuś zająć się domem i dzieciem. Wtedy przy okazji dostaniesz gratis: zobaczy ile robisz w domu i doceni (chociaż on już pewnie docenia)

Dobranocka no nareszcie nas odwiedziłaś :-D

Dawidowe trzymam kciuki za zdrówko Laury!

Dobranocka, fajnie że jesteś :-)
Właśnie przeczytałam na październikówkach 2011 że wyszła afera z pisania o nich tutaj i z "naszym kółkiem wzajemnej adoracji".
Wal to i pisz najwyżej tylko tu.

reklama
Do góry