reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patrycja myślałam że tak to się skończy :no: ale po jaką cholerę im to ubranko? ja pitole skąd tacy ludzie się biorą? :szok:
Jak to mój M gada "idiotów nie sieją"

Fikusek ja też oglądam ale Filip Marcie pojechał, dobrze jej tak!

A co do zakupów ubraniowych , to my się od hen hen i co tydzień przekładamy, bo to zawsze coś trzeba innego kupić.

Dzisiaj z naszej sypialni zrobiliśmy pokoik dla Julki, przenieśliśmy tak jej wszystkie zabawki, wynieśliśmy naszą szafę.

Muszę jej dokupić naklejki na ściany i bajkową firankę i będzie git :-)
ALe była zadowolona biegała po całym domu rozanielona aż miło było popatrzeć.

reklama
Patrycja myślałam że tak to się skończy :no: ale po jaką cholerę im to ubranko? ja pitole skąd tacy ludzie się biorą? :szok:
Jak to mój M gada "idiotów nie sieją"

Fikusek ja też oglądam ale Filip Marcie pojechał, dobrze jej tak!

A co do zakupów ubraniowych , to my się od hen hen i co tydzień przekładamy, bo to zawsze coś trzeba innego kupić.

Dzisiaj z naszej sypialni zrobiliśmy pokoik dla Julki, przenieśliśmy tak jej wszystkie zabawki, wynieśliśmy naszą szafę.

Muszę jej dokupić naklejki na ściany i bajkową firankę i będzie git :-)
ALe była zadowolona biegała po całym domu rozanielona aż miło było popatrzeć.
szkoda ze ja nie mam jak Alanowi zrobic pokoju,wszedzie jego zabawek pelno:-D

Anetka bodziaki juz gotowe kupione:D jutro wysylam:D
pewnie ze lubi ona wszytsko chce po nas spijać:D

Paula3 pewnie ze chce:D jutro ranokaske przeleje:D

Fikusek właśnie dlatego my wynieśliśmy się ze swojej sypialni do salonu. Bo nie nadążałam sprzątać jej zabawek po całym salonie były porozwalane, wyglądało to jakby przez miesiąć bylo nie sprzątane :dry:

Anetka kochana dziękuje bardzo, właśnie mi też podobają się te z motylkami koniecznie muszę kupić w niedzielę, mam nadzieję że jeszcze będą.
A ile one kosztują? i jakiej mniej więcej wielkości?

hej:-)

Anetka super kurteczka;-)

Daffi ale agentka z Julki ;-):-D

fikusekte trampeczki są ekstra:-p:-)

kiniorek świetna fryzurka;-)

Eliza gratulacje dla Twojego, dobrze,że się układa:-)

Vegas mówisz o kurtce, a ja dzisiaj znalazłam fajne buty na mieście,ale też właśnie kosztowały i nie kupiłam,ale coś czuje,że zachorowałam na nie:-p

przepraszam,że tak milczałam,ale wczoraj dłużej pospaliśmy po tym sobotnim maratonie filmowym:-D pojechaliśmy do rodziców na obiad, popołudniu byli u nas znajomi i tak mi zleciało nawet nie wiem kiedy:szok: dzisiaj byłam na kontroli u lekarza i już jest ok, nie przedłużył mi zwolnienia i jutro wracam do pracy, co oczywiście mojego szanownego małżonka nie cieszy :dry:

trina to widzę dzień pełen wrażeń :-p a Ty się cieszysz, że wracasz do pracy?

Malwina mi się podobają dzieci tak ubrane:-p futerka w sumie żadnego nie mieliśmy, no może oprócz futerkowej kamizelki, dalej ją mamy a Zuza raz na sobie ją miała, bo nie mam gdzie jej tego zakładać :-p ale może w futerku też by fajnie wyglądała.

reklama
Do góry