Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny mam pytanko, czy którejśc z Was drętwieją palce u rąk? Od dwóch dni mam zdrętwiały mały palec u lewej ręki, strasznie to wkurzające jest...

Hej... normalnie nerwa mam od rana: po pierwsze jak zwykle do pracy jadę 10 minut dziś jechałam 25 minut! Na szczęście samochód odpalił i mężula ładnie szybki oskrobał. Po drugie mój upragniony rogal jeszcze nie dotarł, po trzecie: cały dzień wczoraj bolał mnie brzuch, a po czwarte dowiedziałam się, ze usg 3D w moim mieście kosztuje 250 zł...mało z krzesła nie spadłam :/ Wrrrr
Ja dlatego m. in jestem na l4 bo normalnie dorga do pracy zajmuje mi ok 30 min a jak są korki to i jechałam ok 1 godziny, masakra!!! Nie mówie już o sytacji gdy popada śniego to i jechałam ok 2 :/
Czyli widzę, że nasz poczciwy Toruń i tak tani..ach teraz mam dylemat, co z tym usg...pomyślę...
A powiedzcie mi dziewczynki jeszcze o tej nieszczęsnej glukozie, która śni mi się po nocachCzy ja mogę sobie od razu do butelki z rozpuszczoną glukozą wcisnąć sok z cytryny? Bo rozumiem, ze sama sobie rozrabiam tego pysznego drinka?
Ja badania robie w Krakowie i tutaj są standardowe ceny 250-300 zł, ale moim zdaniem warto raz wydać i przebadać wszystko dokładnie.
larvunia - współczuje wam serdecznie, dla twojego dzieciaczka to musi być coś okropnego. trzymajcie się cieplutko!!
zebrra- nie wierze w takie przesądy bo po doświadczeniach koleżanek to się nie sprawdziło, ja też "podobno" będe mieć córkę a nic mi się nie popsuło ze skórą, pewnie to hormony tylko. Na następnym USG pewnie też dopytam czy faktycznie córa :-):-)