reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
W carrefourze od jutra będa body po 3.50 ale nie wiem jaka jakośc bawełny i pajace po 7.99 a taki pajacyk nawet do snu jako piżamka to jak za darmo
Corin dziekuje bardzo sfotografuje na 100% żeby jednak pamiątka została :*:*:*

Ano zimne kompresy pomogły i odpoczynek :tak: no i gdzie ta wydrusia kurde jest zaginęła w akcji hahaha
Taxi fajne komedyjki :-D Ja dzis sobie obejrzałam poznaj naszą rodzinkę usmiałam sie do łez

Witam ponownie!
Czemu Wy ciągle macie na coś ochotę? Ja na nic nie mam. A nawet jak mam, to jak to sobie zrobię to mi się odechciewa.
A co do ruchów maleństwa - cieszcie się, że jeszcze czujecie delikatne. Mój tak kopie, że czasami aż mi nie dobrze. szczególnie jak trafi w pęcherz :-D

colin jesteś kochana że pamiętasz :-)
orchidea no własnie zależy jakiej jakości bawełna, bo kiedyś kupiłam w biedrące to po praniu ręcznym prawie się rozpadły :-D jednak jak się kupi w lumpku to masz pewność że się nie rozlecą bo widzisz jak wyglądają po pranku, zresztą to są prawie same firmówki

reklama
Do góry