reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Zebrra, Mysia - uśmiałam się z Waszych przygód z telefonami :-D:-D Piszcie więcej takich historyjek, bo mi ten śmiech jest teraz baaaaaaardzo potrzebny...

Larvunia - jak Marcelek się dzisiaj czuje?

Agatko - wiem, że leżenie przy dziecku nie jest realne, ale jak widzę, świetnie sobie radzisz :-) Grunt to się dobrze zorganizować. Ja też wierzę, że szczęśliwie wytrzymasz jako 2w1 i urodzisz zdrowe dzieciątko! Szczerze Ci kibicuje!

reklama
katamisz hej hej ;-)
izabela 700zl ale to bez wozka itp "ciezkich" spraw co? same ciuszki, chemia itp?

Kochana ja pisałam o wyprawce dla dziecka do szkoły :-)
Wyprawka dla malucha jest o wiele wiele większa kwotowo :-) Zapisywałam zakupy dla Igora /2004r/ - wówczas wyszło mi dobrze ponad 2 tyś złotych...

ponizej juz sprostowalam sorki za nieuwage tak to jest jak sie czyta po "lepkach" ;-)
ta wyprawka igora dawna to z wozkiem czy same ciuszki itp?

Marcelek... spi wlasnie dopiero co zasnol, nocka w miare ok, bez goraczki tzn stan podgoraczkowy mial... od rana tez... slaby jest na maxa :( ale nie wymiotuje na szczescie!

no i lód zjedzony!!:wściekła/y: Nie potrafiłam się oprzeć...

A z tymi wydatkami szkolnymi to mnie pocieszyłyście...choć tego się spodziewałam ,że będzie to wydatek rzędu 500-700 zł.:-(

zebrra
przeraża mnie to troszkę właśnie,że mała przyjdzie na świat maj/czerwiec a do szkoły wyprawka tak lipiec/sierpień-na pewno odczujemy to po kieszeni bardzo!!!

W sierpniu zazwyczaj są kiermasze. My kupiliśmy wiele biurowych rzeczy 1 września, bo w Tesco był upust chyba 10% na wszystkie szkolne rzeczy /wraz z tornistrem itd/. Może kupisz pewne rzeczy wcześniej, typu kredki, ołówki, może tornister, który też nie jest wcale tani...? Na pewno książek nie kupisz wcześniej, bo zazwyczaj szkoły informują o tym jakie to książki z końcem sierpnia lub początkiem roku szkolnego. No chyba, żebyście mieli spotkanie /tak miała moja koleżanka/ w czerwcu i wtedy by Wam powiedzieli co i ile...

larvuniu ja wydałam na wszystko jak dotąd ok 3tys... a i tak połowę rzeczy dostałam no i nie liczyłam jeszcze wizyt u lekarza. W sumie to bedzie ok 5tys. Becikowe pomoże jak cholera. Akurat bedzie na waciki.

dziewczyny ide po prince polo :tak:
Iza normalnie nie wiem co napisać, brak słów na taką szkołę - walcz jak lwica ale tylko w szkole w domu sie relaksuj :-) przyda się

hahaha a mnie mały kopie nad pepkiem

dlatego sie pytam co macie na mysli piszac WYPRAWKA ;-) ja ok 1,5 tys dawalam za wyprawke mlodego ponad 3 lata temu, wozek nowy ale standardowy najprostrzy, lozeczko po kuzynkach mlody mial... troche ciuchow po kuzynkach, babcie cos dokupily pamietam, ale ogolnie 1,5 tys mi poszlo - nie licze lekarzy bo tez prywatnie lazilam i wyniki prywatnie szly...

larvunia dobrze, ze z małym lepiej, przynajmniej bez wymiotów. Dużo zdrówka dla Was obojga.

O wydatkach nie wspominam......... ciężka sprawa... a to nasze becikowe - śmieszna sprawa:-D

reklama
Do góry