reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ehhh to ja chyba powinnam się cieszyć z 3h spania w ciągu dnia. I tak się zastanawiam czy nie będę zmierzać w kierunku łóżeczka swojego bo znając moje kochane dziecie to obudzi się o 3 albo 5 z gotowością do zabawy i gadania.

A tak poza tym ciekawe co u Kasis i czy z Błażejkiem już lepiej.

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny za wsparcie, tylko z tym mlekiem to ja jakoś źle napisałam, bo ja mam receptę na 10 puszek(ważną do soboty chyba), tyle, że miałam od lekarza się dowiedzieć czy mu 1 podawać czy na 2 przejść... i d.upa, jak kupię te 10 puszek to nie będę przecież potem tego do kosza wyrzucać...

A nie umiesz wziąść tylko jednej albo dwóch puszek. Ja jak miałam kiedyś wiecej tabletek niż jedno opakowanie to prosiłam właśnie odpis z recepty i mogłam np wziąść tylko jedno opakowanie.

ja przeszlam juz na 2 z tym ze moja nie ma zadnych przeciwskazan, alergii itp. w kazdym razie sie ciesze bo ten kleik co kupilam wczoraj sniadaniowy waniliowo-ryzowy wpierdziela jak malpa kit:)

frogg dzięki, może faktycznie wezmę mniej puszek, ja nie wiem czy powinnam przejść już na 2 czy nie. jeśli jest więcej kaloryczne to akurat dla nas nie jest na plus...
zresztą nie tylko dlatego mnie zdołował brak tej wizyty, ale dobra, nie będę już Wam przeszkadzać

natolin jak to przeszkadzać? Chyba żartujesz.
frogg życzę, aby Filipek dał ci pospać.

U mojego zębiszcza też coraz bliżej, sądząc po zachowaniu. Jest marudny, ma problemy ze spaniem w dzień a w nocy jest bardzo niespokojny. Szczerze mówiąc wolałabym się mylić i nie zobaczyć ząbków dopóki nie skończymy żelaza.

reklama
frogg dzięki, może faktycznie wezmę mniej puszek, ja nie wiem czy powinnam przejść już na 2 czy nie. jeśli jest więcej kaloryczne to akurat dla nas nie jest na plus...
zresztą nie tylko dlatego mnie zdołował brak tej wizyty, ale dobra, nie będę już Wam przeszkadzać
mi sie wydaje ze te mleka rozniac 1 a 2 to chodzi o wartosci typu witaminy a kalorycznosc podbna z tego co widzialam na moich puszkach, o ile nei ta sama. i butle tez robie np miarki na 120ml. tak jak przy 1. smakowo jak probowalam tego 2 jest bardziej zblizone do prawdziwego mleka, minimalnie mniej slodsze.

Do góry