reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Thomas nie wiem czy to było po szczepieniu, takie coś może sie zdarzyć ale u Was już troszke czasu od szczepienia minęło więc raczej nie to, ale i tak uważam, że należy to zgłosić pediatrze bo on powinien z kolei to zgłosić jako możliwy NOP i bacznie oceniać dziecko przed ewentualnymi szczepieniami bo np niektórych innych szczepionek nie można podać jeśliw wystapił NOP po toksoidzie błoniczym, tu nie wiemy czy to był NOP ale było to po szczepionce z toksoidem błoniczym właśnie węc nie można wykluczyć i w przypadku innych szczepień zalecana wzmożona ostrożność. Generalnie sam płacz nieuyulony jest już traktowany jako NOP i pediatra powinien wiedzeć, zgłosić i brać pod rozwage przy kolejnych szczepieniach.
Ewentualnie konsultacja neurologiczna. Mam nadzieje że to był jednorazowy epizod.

reklama
witam z wieczorka:) was nadrobic to kaplica....

weekend srednio na jeza, bo mloda poszla spac wczoraj o 23h bo musiala przed kuzynami 2 i 5 lat poszpanowac spiewem i przeglosowac cala rodzinke.... potem wstala o 3h potem o 6.20 i 8.30 wiec mialam wsiceklizne. chlopy narybach - zabic ich to malo- zalpali 8 karpi pieknych i co?? debile wypuscili do jeziora bo "po co sie bawic w patroszenie", a moja mamuska czekala z wywieszonym jezykiem na nie!!!!!!!!
poza tym Leane smiala sie do kuzynow, ten dwuletni ciagle przy mnie tzn Leane, i po deserze- buleczki z nutella pocalowal Leane w skarpeteczki...uwalonym buziolem od nutelli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zlalam sie prawie ze smiechu. ten starszy ciagle chcial kuzynke trzymac w ramionach. zaraz wrzuce foty na galerie:)

HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO co tu tak cicho????????????????,

Ostatnia edycja:
witam wieczornie :-)
tak cichutko przez cały dzień to tu daaaawno nie było ;-)
Od nas nie dawno goście wyszli i jak tylko udało mi się uspić synka to odrazu przyszłam do was nadrabiać a tu prawie nie ma co :szok:
Małemu ciężko było zasnąć bo goście troche się zasiedzieli i już był strasznie zmęczony jak go kąpaliśmy, no ale poki co śpi :tak:
No i poprosiliśmy dzisiaj bratową o to żeby była matką chrzestną Patryczka i okazało się że akurat wyjezdzają na swieta :-(Powiedzieli że przełożą wyjazd ale jakoś tak głupio ehhh sama nie wiem :-(

tomas
, współczuje takiej sytuacja, aż mnie dreszcze przeszły :-( Oby już nigdy nic takiego sie nie stało:no: Przesyłam tulaski dla twojej Zuzi :)

Ja też zmykam bo mam ambitny plan się wyspać, dzisiaj rano ja sie małym zajmowałam a mąż spał i jutro ma mi sie odwdzieczyć ;) zobaczymy co z tego wyjdzie ...
Kolorowych

a oto zdjecie tego co wczoraj wcinalam w poludnie!!!!!!!!!! 1.5 kilo bobru tylko moje!!!!!! swiezutenki i mniaaam:) myslalam ze pekne:pppale dalam rade:)

040320111270.jpg
pencil.png

Thomas biedna Zuzienka i biedna Ty. Teraz bede o Was mysla i mam nadzieje, ze sie to nie powtorzy. Przytulam
Roxanko bratowa powinna czuc sie zaszczycona, ze je poprosiliscie na matke chrzestna. I jesli mowili, ze przeloza wyjazd to znaczy chyab, ze ok wiec sie nie przejmuj.
Aniawa jesli wytrawne to tylko ze plesniakiem i to bardzo cuchnącym hehe

ROXANKA a wiesz, że ja jak przeczytałam, że chcesz w święta to pomyślałam, że może ktoś wyjeżdżać. ja dlatego nie lubię uroczystości typu chrzest, ślub w święta ani w wakacje

Thomas - trzymaj się ciepło. z Angelem to uważaj, żebys sie nie wkreciła za bardzo. ja mam monitor ruch z Tomee Tipee i juz kilka razy mi wyło. oczywiscie leciałam na góre w panice, ale NA SZCZĘŚCIE za każdym razem okazywało się, że mały tak spokojnie spi i oddycha płytko, ze ta mata nie rejestruje oddechu. oczywisie nie mówie, żebys ignorowała alarm, tylko podchodz do niego w miare możliwości spokojnie.

KASIS - jak Błażejek
ONESMILE - jak samopoczucie?

Dzień dobry- my dziś "aż" do siódmej,za to z konkretną pobudką o trzeciej w nocy- bawic jej sie zachciałao,bo jak usiłowałam uspić,to był ryyyk.Teraz zjadła i sie bawi.Słoneczko za oknem świeci i mam nadzieję,że jeszcze parę godzin tak zostanie,żebyśmy mogły wyjść na spacer.Mama zadzwoniła wczoraj i przyjadą o trzeciej,brat z córcią też:).
Ida ,ja kawe (puszczalską) piję rano normalnie,nie wyobrażam sobie poranka bez kawy- to rytuał- kawka i BB:))).
sariska,głosowałam w nocy,pewnie byłam pierwsza,hihi:)

haloł

I ja sie witam z rana, bo u nas takie słoneczko, ze później wybyjemy i nas nie bedzie pewnie aż do wieczorka.
U nas pobudka o 4 rano, potem o 6 jednak wzielismy ja do łóżka i pospaliśmy do 8 juuuuupppiii

reklama
Witam
Thomas współczuję i mam nadzieję, że już nigdy więcej nie będziesz musiała takiej sytuacji doświadczyć.
Sarisa zagłosowane.
Wy piszecie o słonku, a u mnie wszędzie żaluzje zaciągnięte i nie mam pojęcia jak dziś pogoda :)

Do góry