Kania78
...
Powitać w niedzielny poranek !!!
Noc dziś spokojna bardzooooo, Niunia się obudziła ok 5 :-) Mąż dał smoka i spała do 6.15.
Za to poranek dość atrakcyjny - podawałam córce witaminę d w kapsułce i wpadła mi do jej buzi ta kapsułka ;-(
Nie mogłam jej wyciągnąć, bo nie dość że Oliwka zaczęła płakać to jeszcze w buzi wszystko śliskie.
Oczywiście ja w panikę, męża wydarło z wyrka w ciągu sekundy.
Ja ją głową w dół i klepie po pleckach, mąż ręce w jej buzi ale połknęła ;-(
Blady strach na Nas padł, mąż za telefon dzwoni na pogotowie !!!!
Pani dr pediatra powiedziała, że kapsułka rozpuści się jej w brzuszku, obserwować, jakby się coś działo to przyjechać !!!
Dobre 15 minut nie mogłam się uspokoić a Ona przyssała się do cyca i już było dobrze.
Dobrze, ze to się tak skończyło !!!
U Nas też piękne słoneczko, trochę wieje.
Niedziela u teściów !!!
sarisa głos jak codzień oddany.
Noc dziś spokojna bardzooooo, Niunia się obudziła ok 5 :-) Mąż dał smoka i spała do 6.15.
Za to poranek dość atrakcyjny - podawałam córce witaminę d w kapsułce i wpadła mi do jej buzi ta kapsułka ;-(
Nie mogłam jej wyciągnąć, bo nie dość że Oliwka zaczęła płakać to jeszcze w buzi wszystko śliskie.
Oczywiście ja w panikę, męża wydarło z wyrka w ciągu sekundy.
Ja ją głową w dół i klepie po pleckach, mąż ręce w jej buzi ale połknęła ;-(
Blady strach na Nas padł, mąż za telefon dzwoni na pogotowie !!!!
Pani dr pediatra powiedziała, że kapsułka rozpuści się jej w brzuszku, obserwować, jakby się coś działo to przyjechać !!!
Dobre 15 minut nie mogłam się uspokoić a Ona przyssała się do cyca i już było dobrze.
Dobrze, ze to się tak skończyło !!!
U Nas też piękne słoneczko, trochę wieje.
Niedziela u teściów !!!
sarisa głos jak codzień oddany.
Ostatnia edycja: