reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam niedzielnie popołudniowo, czy wam się nudziii :) przecież skończe was czytać chyba w grudniu a to tylko jeden dzień ;/
Wszystkim dzieciaczkom które obchodziły swoje pełne miesiączki dziś, wczoraj bądź przedwczoraj wszystkiego najjj. Niewyspanym mamusiom buziolki. A teraz idę poczytać co napłodziłyście :)

reklama
witam:)
EMILIAB, RYSIA gratki z okazji piateczki:)))))))))))

u nas ok. mloda mnei wpienila bo pobudka o 4h a potem 7.30 - noz cholera co 3.5h bedzie sie budzic jak za czasow "cyca"??!! wzielam ja do wyreczka potem do nas dospala jakims cudem do 9.15 bo przeciez tradycja musie zostac zachowana-trzeba sie zesrac rodzicom do lozka nie???

MILA- co do wprowadzania jedzonka i kupek- moja na poczatku tez miala "korki" ale w miare jak sie daje -ja caly czas daje w poludnie sloiczek i o 18h drugi raz, to z czasem dziecko sie "normalizuje"-widze po mojej. a jak naprawde dziecie sie zakorkuje to WODA GOTOWANA! kazde 10ml wypite robi lepiej niz wszystko inne. mojej codziennie podaje troszeczke nawet jak nei ma problemow z kupkami -nieraz wypije z 20 a nieraz 60.

Witajcie,
Ja znowu po długiej nieobecności, powiem wam nie da was sie nadrobić :( więc niestety nie wiem co u was się dzieje. Ja w pracy mam dużą kontrole z UKS i totalnie brak mi czasu. Podpowiedzcie mi na temat witamin dla dzieci na tym watku pytać czy na jakimś szcegółowym.
Wszystkim 5 tym dzisiejszym i wcześniejszym ogromne gratulacje. Idę poczytam choc dodatkowe watki.

Witam się po kilkudniowej nieobecności:) Od kilku dni mała jest bardzo marudna i jak tylko siąde do kompa żeby coś naskrobać to niestety włacza się moja mała syrenka:)
Chyba nie dam rady was nadrobić więc w skrócie
emiliab, rysia gratuluje suwaczków:)
tomas, roxannka, Kania współczuję przeżyć, oby nigdy więcej!!!
Miłej niedzieli:)

witam

u mnie jakis spokojny dzien jak pisałam wczoraj weekend filmowy. Wczoraj obejrzałam jakis triler bardzo fajny dzis czarnego łabedzia i uwazam że beznadzieja. Niunka teraz spi w swoim łózeczku. Ostanio jak marudzi wkładam do łózeczka daje smoka przykrywam kocykiem i mała chwile pokreci sie pokreci i zasypia na 30 minut niestety.
Jutro kontrola u lekarza. Jak mi sie nie chce jechac no ale coz.
Roxanka czy ty brałas ślub 1.08.2009? jak tak to rałysmy tego samego dnia ;-)

DZIULKA - tradycji musiało stać się zadość i już;)
FROGG - a mi się wydaje, że tu ciiicho jakoś od wczoraj;)
DAWIDOWE - dobrze, że chociaz na 30min. bo u nas w dzień Alicja tak sama z siebie dłużej niż 10 min nie pośpi :( noo hcyba, że leży na mnie (ale to już inna historia zupełnie) poza tym narobiłaś mi chęci na "dzień filmowy" tylko jak to ogarnąć skoro teściowa zaraz przyjedzie :( no i ob na jutrzejszej kontroli okazało się, że Niuńka zdrowa już:))

Roxannka ja też robię w domu chrzciny i jedzonko mam zamiar wcześniej przygotować. Wymyśliłam, że zamiast tradycyjnego obiadu dwudaniowego (rosół + kotlet itd) będzie moja wersja strogonowa
(nie wiem jak to się pisze) i może jakiś kurak z rożna. Oprócz tego zrobię tort i jakąś sałatkę/sałatki. Pewnie teściowa też coś zrobi i przywiezie. A co Ty robisz? U mnie z dzieciakami będzie 14 osób. Dzieci 2, 3, 4 letnie po 1 sztuce i Laura.
Makuc to ja spróbuję IP zmienić i zagłosować. A tak w ogóle to są programy do zmiany IP i one to robią automatycznie co chwilkę.
Co do teściów to mnie wkurza teść, bo jak tylko podchodzi do Laury to od razu słyszę, żeby nie płakała i że pewnie będzie płakać, bo go nie zna, ale jak będzie miała roczek to będą trzymać sitwę. Ale mnie takie gadanie drażni.
Emilia ja też używam takiego "kubeczka".
Dziulka jak się czujesz? Lekarstwa pomogły?

a moja jakos na macie nie chce lezec. teraz szaleje w łózeczku i własnie sie zorientowała ze w drugiej strone łózeczka jest pełno jakis misków i normalne ja zatkało.

reklama
Do góry